Για όλους μας υπάρχουν μέρες που νιώθουμε τόσο κουρασμένοι, ώστε δεν θέλουμε με τίποτα να σηκωθούμε από το κρεβάτι, ειδικά αν πρέπει να πάμε στη δουλειά. Όμως για κάποια ζώδια αυτή η συμπεριφορά είναι ρουτίνα, όχι απαραίτητα λόγω εξάντλησης αλλά επειδή, απλά, σύμφωνα με τους αστρολόγους, είναι πιο επιρρεπή στην τεμπελιά. Ποια όμως αναδεικνύονται πρωταθλητές στο άραγμα;

4. Τοξότης

Προτεραιότητα γι’ αυτόν είναι να περνάει καλά, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να χαλαρώνει στον καναπέ. Ανάμεσα στις υπέρτατες αξίες του είναι η ανεξαρτησία, οπότε δεν θα σπεύσει να εκτελέσει τις εντολές κανενός, έστω κι αν είναι ο προϊστάμενός του στη δουλειά. Το ίδιο ισχύει και για τις υποχρεώσεις του στο σπίτι, όπου θα κάνει τα πάντα για να αποφύγει το πλύσιμο των πιάτων και το σιδέρωμα. Αν μη τι άλλο, είναι διασκεδαστικό να συνυπάρχεις μαζί του, είτε κάτω από την ίδια στέγη είτε στο γραφείο, από την άποψη ότι πάντα έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία να αφηγηθεί.

3. Ζυγός

Με τον Ζυγό συμβαίνει κάτι φαινομενικά παράξενο. Είναι αγχώδης και τεμπέλης μαζί. Κι αυτό γιατί η αντίδρασή του στο άγχος είναι η αναβλητικότητα: να αναβάλει για αύριο (ή, ακόμα καλύτερα, μεθαύριο) ό,τι τον στρεσάρει υπερβολικά για να το κάνει σήμερα. Το μόνο σενάριο όπου στρώνεται στη δουλειά είναι όταν έχει έναν αυταρχικό προϊστάμενο στη δουλειά, για παράδειγμα, έναν Κριό, ο οποίος δεν του αφήνει άλλη επιλογή παρά να τακτοποιήσει το συντομότερο δυνατό τις υποχρεώσεις του.

2. Ταύρος

Δεν απολαμβάνει τίποτα περισσότερο από το να βρίσκεται σε ένα ήρεμο περιβάλλον και εξαντλεί την εργατικότητά του στην καθαριότητα και την οργάνωσή του. Κατά τα άλλα, απεχθάνεται τη σκληρή δουλειά, την οποία εγκαταλείπει ευχαρίστως για μια μέρα binge watching στο Netflix. Κάποιοι ψυχολόγοι τον αποκαλούν «το μωρό του ζωδιακού κύκλου», που θέλει διαρκώς να τον φροντίζουν, να τον περιποιούνται και να τον καλοπιάνουν με γλυκά.

1. Λέων

Τρελαίνεται για πάρτι, σε σημείο να παραμελεί τις υποχρεώσεις του. Προτιμάει όμως να μην είναι ανάμεσα στους διοργανωτές αλλά στους καλεσμένους μιας γιορτής. Ενώ λοιπόν θα κάνει εντυπωσιακή είσοδο και θα διασκεδάσει μέχρι το πρωί, σίγουρα δεν είναι ένας από εκείνους που θα μείνουν στο τέλος να καθαρίσουν. Τουλάχιστον, σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να γίνει καλός πωλητής, καθώς συνδυάζει την προσωπική γοητεία με το ταλέντο στο να δίνει υποσχέσεις – χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα τις τηρήσει κιόλας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below