Για να διαβάζεις αυτό το θέμα, ίσως κι εσύ πετάς με τα φτερά του έρωτα. Αν όμως το έτερον ήμισυ ανήκει σε κάποιο από τα παρακάτω μέλη του ζωδιακού κύκλου, που θεωρούνται τα τρία πιο ρομαντικά, η ιστορία αγάπης σου θα μοιάζει βγαλμένη από παλιά, καλή ταινία του Χόλιγουντ.

Κριός: Το πιο ρομαντικό ζώδιο από όλα απολαμβάνει να οργανώνει ατμοσφαιρικά ραντεβού και αποδράσεις για δυο και το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα βαρεθείς ποτέ μαζί του, γιατί αναζητά διαρκώς τρόπους να ανανεώνει τη σχέση του. Ο φλογερός Κριός έχει όλα όσα χρειάζεσαι από έναν ερωτικό σύντροφο, προσοχή όμως, γιατί είναι λεπτή η ισορροπία ανάμεσα στο πάθος και την πυρκαγιά.

Καρκίνος: Φημισμένος για την τρυφερή και συναισθηματική φύση του, θα σου δείξει ότι σε αγαπάει, και με λόγια και με πράξεις. Μην ξαφνιαστείς, για παράδειγμα, αν σε περιμένει ένα πρωινό στο κρεβάτι μετά την πρώτη σας νύχτα: αυτές οι χειρονομίες είναι χαρακτηριστικές του Καρκίνου. Φρόντισε όμως να του τις ανταποδίδεις, αν θέλεις η σχέση σας να κρατήσει.

Σκορπιός: Παρά τη σκοτεινή φήμη του, είναι «σχεσάκιας»: Γνωρίζει τα ελαττώματά του, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τα διορθώσει και τα δίνει όλα σε έναν ερωτικό δεσμό. Ο Σκορπιός μπορεί να μην εκδηλώσει ξεκάθαρα τα συναισθήματά του, αλλά θα τα καταλάβεις γιατί θα είναι δίπλα σου και στα εύκολα και στα δύσκολα. Κάτω από την εσωστρέφεια και τη μυστικοπάθεια, κρύβεται μια ευαίσθητη και δοτική ψυχή.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below