Όσο κι αν ισχυριζόμαστε πως αδιαφορούμε για το αν οι άλλοι κρίνουν τις πράξεις και τις αποφάσεις μας, όσο κι αν απεχθανόμαστε τα σχόλια για ανθρώπους που γνωρίζουμε καλά ή όχι, συχνά επηρεαζόμαστε από τη γνώμη των άλλων, ειδικά αν αυτοί ανήκουν στον στενό μας κύκλο. Εκτός κι αν ανήκουμε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τα οποία δεν δίνουν δεκάρα για το πιστεύετε για αυτά.

Κριός

Οι Κριοί δεν έχουν ανάγκη τη γνώμη κανενός άλλου. Αδιαφορούν για το αν νομίζετε πως αυτό που πρόκειται να κάνουν είναι ανόητο ή ριψοκίνδυνο. Καλύτερα να μην χαλάτε το σάλιο σας μαζί τους. Είναι αυθόρμητοι και δύσκολα θα σκεφτούν δυο φορές πριν πράξουν. Θα σκεφτούν να σας ακούσουν μόνο αν καταλάβουν πως τους ενθαρρύνετε να κάνουν κάτι.

Δίδυμοι

Περιμένατε οι Δίδυμοι να λαμβάνουν υπ’ όψιν τους σχόλια, κριτική ή νουθεσίες; Δεν νομίζω. Το ελεύθερο πνεύμα τους αδιαφορεί για το τι λένε οι άλλοι, ακόμα κι αυτό είναι για το καλό τους. Δεν δίνουν αναφορά σε κανέναν για τις πράξεις τους και θα κάνουν αυτό που θέλουν είτε αρέσει στους άλλους είτε όχι.

Αιγόκερως

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο θεωρούν πως γνωρίζουν πάντα πολύ καλά τι κάνουν. Μάλιστα, πιστεύουν πως όποιος διαφωνεί μαζί τους τούς προκαλεί. Ειδικά όταν ο λόγος γίνεται για τα επαγγελματικά, δεν πιστεύουν πως θα κάνουν κάποιο λάθος. Ωστόσο, δεν θα μπλεχτούν σε έντονες αντιδικίες ή καβγάδες και μερικές φορές μπορεί να δείχνουν σαν να δέχονται νέες ιδέες ή τρόπους για να κάνουν κάτι. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν ενδιαφέρονται για καμία εναλλακτική.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below