Ένα από τα ωραία πράγματα στην αστρολογία είναι ότι όλα είναι κυκλικά. Οι πλανήτες παροδικά κινούνται σε διαφορετικά ζώδια και δουλεύουν με ένα δικό τους “‘ημερολόγιο”. Μια ευχάριστη διέλευση δεν κρατά για πάντα αλλά ούτε και μια δύσκολη. Όλα στην αστρολογία, όπως και στη ζωή μας, είναι προσωρινά. Για αυτό ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να μας διδάξει η αστρολογία είναι να χαιρόμαστε κάθε στιγμή, ακόμα κι αυτές που αποτελούν πρόκληση. Αν είσαι ένα από τα παρακάτω ζώδια που θα έχουν τη χειρότερη εβδομάδα, μη στεναχωριέσαι. Μπορεί να μην περάσεις τόσο καλά αλλά δεν θα κρατήσει για πάντα και στο μεταξύ προσπάθησε να χαρείς τα μαθήματα που προσπαθεί το σύμπαν να σου δώσει.

Καρκίνος

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος μπήκε στον 8ο οίκο σου που έχει να κάνει με τον θάνατο και την αναγέννηση καθώς και με τη μεταμόρφωση. Μπορεί να νιώσεις το βάρος όλων των ενεργειακών συνδέσεων. Είτε έχεις οικονομικά χρέη να ξεπληρώσεις είτε πνευματικές δεσμεύσεις που είσαι έτοιμη να αφήσεις πίσω σου, αυτή η εβδομάδα αφορά την διευθέτηση των επενδύσεών σου. Μπορεί να είναι η ώρα να αφήσεις κάτι που σε κρατούσε πίσω έτσι ώστε να μπορείς να επενδύσεις ξανά χρόνο, ενέργεια και πιθανότατα χρήματα σε κάτι που να αξίζει.

Σκορπιός

Τώρα είναι η ώρα να ακούσεις την καρδιά σου και να καταλάβεις τι έχει ανάγκη και τι νιώθει. Ο Ήλιος μπήκε στον 4ο οίκο σου που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια και σε κάνει αυτή την εβδομάδα να επικεντρώνεσαι στην επανασύνδεση με τις ρίζες σου, στο καθάρισμα του προσωπικού σου χώρου και στην τακτοποίηση παρασκηνιακών υποθέσεων. Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να οδηγήσει σε απρόβλεπτη εξέλιξη σχέσεων καθώς η σύζευξη Άρη-Ουρανού ταρακουνάει τον 7ο οίκο σου. Επειδή όμως μια σχέση αλλάζει δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσεις.

Ιχθύες

Επιστρέφεις στον βαθύ, συναισθηματικό και πνευματικό κόσμο στον οποίο γεννήθηκες. Ο Ήλιος μπήκε στον 12ο οίκο σου που αφορά το υποσυνείδητο, σε βυθίζει στον δικό σου εσωτερικό κόσμο. Αυτό μπορεί να σου αφήσει την αίσθηση ότι είσαι αποκομμένη από τον πραγματικό κόσμο και να το κάνει πιο δύσκολο να ολοκληρώσεις υποχρεώσεις και να παραμείνεις φιλόδοξη στην καριέρα σου. Αν νιώθεις ότι μένεις πίσω, δώσε στον εαυτό σου αυτό που χρειάζεσαι και μάλιστα τώρα, αυτό που μπορεί να χρειάζεσαι είναι θεραπεία και υγεία. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να νιώσει ό,τι κρατούσες μέσα σου τόσο καιρό και απελευθέρωσέ τον.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below