Αντιμετώπισες τις εξουθενωτικές συνέπειες της ανάδρομης τροχιάς του Ερμή, την ανάδρομη Αφροδίτη και τις εκλείψεις της Σελήνης. Τώρα είναι η ευκαιρία να γυρίσεις σελίδα, να βάλεις τη ζώνη σου και να χαρείς τον ενθουσιασμό που ξεπροβάλει. Στην αστρολογία, δεν περνάμε ποτέ δύσκολα χωρίς λόγο και πάντα υπάρχει κάτι θετικό να περιμένουμε μετά από όλα αυτά. Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για καλά νέα διότι αυτή η εβδομάδα είναι η καλύτερη που διανύουν τα παρακάτω ζώδια.

Κριός: Ξεχειλίζεις δημιουργικότητα και νιώθεις ζωντανή 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Τι σου αρέσει να κάνεις όταν είσαι δημιουργική; Σου αρέσει να χορεύεις; Ξεφεύγεις από το ημερολόγιό σου και ξεκινάς να καταγράφεις τα συναισθήματά σου; Φτιάχνεις δικά σου χρώματα ζωγραφίζοντας, σχεδιάζεις ή κάνεις κάποια τέχνη; Ό,τι κι αν είναι, ξεκίνα να το παίρνεις σοβαρά. Ο Ήλιος είναι στον τομέα της δημιουργικότητάς σου και σε σπρώχνει να εκφράσεις τον εαυτό σου όπως ποτέ άλλοτε. Άσε την εποχή του Λέοντα να φέρει πίσω την καλλιτεχνική σου ανησυχία και να γίνεις όσο παραγωγική θέλεις.

Λέων: Είναι ώρα να λάμψεις 

Είναι η εποχή σου και κανείς δεν την απολαμβάνει περισσότερο από σένα. Είναι η στιγμή που καυχάσαι πόσο υπέροχη είσαι και κανείς δεν διαμαρτύρεται. Κι αν το κάνουν, υπάρχει κι άλλο που έρχεται γιατί δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς έτσι κι αλλιώς. Είσαι απασχολημένη με το να είσαι υπέροχη. Άσε λοιπόν την επιστροφή του Ήλιου στο ζώδιο σου να εκτιμήσεις εκ νέου τη ζωή σου: πού πας και ποια γίνεσαι. Παίρνεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις τώρα και είναι όλα είναι μια αντανάκλαση του πόσο έχεις εξελιχθεί.

Τοξότης: Σπας τα εμπόδια που σε κρατούν πίσω

Αν έχεις να διαχειριστείς μια στενόμυαλη σκέψη ή περνάς δύσκολα προσπαθώντας να προσθέσεις λίγο αυθορμητισμό στη ζωή σου, αυτή η εποχή θα σε κάνει να νιώσεις ότι οι θεοί σου κάνουν δώρο. Εξάλλου, ενεργοποιεί τον τομέα της περιπέτειας για σένα, σε σπρώχνει σε νέα πράγματα, μαθαίνεις για concept που πάντα ήταν άγνωστα για σένα, δημιουργείς αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Αν είσαι σε αυτή τη διάθεση, μπορείς να ξεκινήσεις τη διαδικασία της ολοκληρωτικής αλλαγής της ζωής σου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below