Η εποχή του Ταύρου είναι εδώ μαζί με τον Ερμή και την Αφροδίτη (που είναι στο συγκεκριμένο ζώδιο από τις 14 Απριλίου). Αυτό σημαίνει ότι για τα παρακάτω ζώδια αρχίζουν να βελτιώνονται τα ερωτικά τους. Ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα, έχουν πολλούς λόγους να ανυπομονούν.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκίνησε αισιόδοξα. Περνάς μια φάση στη σχέση σου εδώ και καιρό και βγάζεις τα συμπεράσματά σου. Η παρουσία του Ερμή σου επιτρέψει να δώσεις μορφή στις ιδέες σου και να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Ο Άρης σου δίνει το κουράγιο να προχωρήσεις και να πεις τις σκέψεις σου δυνατά και η επιρροή του Καρκίνου σου επιτρέπει να είναι πιο γλυκιά και τρυφερή αυτή η προσέγγιση.

Αυτή η εβδομάδα φέρνει τη σχέση σου στο προσκήνιο και το καλύτερο κομμάτι είναι ότι είστε και οι δύο άστρα. Λαμπερά, χαρούμενα, επικοινωνιακά  αστέρια, πρωταγωνιστές στην ρομαντισμό της ζωής σου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Ζυγός

Δεν υπάρχει περίοδος στη ζωή σου που να μην αποζητάς κάπου είδους “κανονικότητα” και με αυτό -στην περίπτωσή σου- εννοούμε ισορροπία, κατανόηση και ειρήνη. Έχεις την τάση να αγνοείς αυτό που μπορεί να θεωρείται “πρόβλημα” στην ερωτική σου σχέση και αυτό μπορεί να οφείλεται σε αυτό που όλοι νιώθουμε κάποιες φορές, στον φόβο του άγνωστου.

Μαζί με τον σύντροφό σου θα δουλέψετε, θα παίξετε και θα δημιουργήσετε -κάτι που οι δύο θέλατε από καιρό- και θα ανακαλύψετε ότι ο κόσμος μόλις ξεκίνησε μόνο για εσάς και ανοίγονται μπροστά σας μόνο ευκαιρίες.

Σκορπιός

Το ότι είσαι τόσο ευαίσθητη και προαισθητική, σημαίνει ότι θα λάβεις την αστρολογική εύνοια σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είσαι από τους λίγους που ακούν αυτό που συμβαίνει μέσα τους και αυτή τη βδομάδα θα είναι σαν να λαμβάνεις ένα ξεχωριστό μήνυμα από το σύμπαν που θα σου λέει “να είσαι εκεί για τους αγαπημένους σου” και ειδικά για τον σύντροφο σου.

Θα δυναμώσει ο δεσμός σου με τον σύντροφό σου και δεν είναι απλά υπέροχο και θετικό αλλά είναι κάτι που δεν έχεις ξαναβιώσει παρόλο που είσαι άνθρωπος των μακροχρόνιων σχέσεων.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below