Ο χρόνος με τον εαυτό μας είναι κάτι με το οποίο έχουμε εξοικειωθεί τρομερά τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας. Στην αρχή σε κάνει να νιώθεις λίγο άβολα αλλά μάλλον καταλήξαμε ότι μας χρειάζεται κάποιες φορές.  Από την άποψη της Αστρολογίας, ο τομέας του ωροσκοπίου σου που είναι υπεύθυνος για την απομόνωση (ο 12ος οίκος) κλιμακώνεται μία φορά το χρόνο και σε κάνει να πάρεις χρόνο και να κοιτάξεις το μέσα σου. Υπάρχουν ωστόσο τρία ζώδια που είναι περισσότερο συνηθισμένα σε αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κάτι που τους είναι απαραίτητο. Τα παρακάτω ζώδια παίρνουν το χρόνο τους όταν νιώθουν ότι πιέζονται υπερβολικά.

Ταύρος

Είναι το ζώδιο της συντηρητικής προσέγγισης. Έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη και θέλει σε κάθε κατάσταση να διατηρεί την ηρεμία. Δεν θέλει να ταράζει τα νερά και είναι αυτοί που έχουν την ψύχραιμη φωνή.

Καρκίνος

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Έχει την τάση να φροντίζει όλους όσους είναι γύρω του. Το να επιβεβαιώνει ότι οι άλλοι είναι καλά είναι αυτό για το οποίο ζει και το κίνητρό του είναι να δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για τον εαυτό του αλλά και τους άλλους.

Σκορπιός

Είναι θετικός, έχει στόχους και είναι ειδικός στο να τους πετυχαίνει. Προτιμά τα πράγματα που είναι κοντά στην καρδιά του, αλλά αγαπά να μοιράζεται τα πάθη του με τους ελάχιστους ανθρώπους που μπορεί να εμπιστευτεί.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below