Σε έναν ιδανικό κόσμο η καθημερινότητα θα ήταν χαλαρή και οι ευθύνες ανύπαρκτες. Η πραγματικότητα, όμως, είναι διαφορετική. Για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της ζωής πρέπει να δείχνουμε υπευθυνότητα και σύνεση.

Δεν είναι, όμως, όλοι οι άνθρωποι έτσι. Υπάρχουν και εκείνοι που ζουν πιο χαλαρά, χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες των πράξεών τους. Φίλοι που δεν είναι συνεπείς στα ραντεβού τους, συνάδελφοι που δεν συμμετέχουν στα ομαδικά projects ή σύντροφοι που δεν βοηθούν καθόλου στο σπίτι, θεωρούνται ανεύθυνοι. Γιατί, όμως, μερικοί άνθρωποι συμπεριφέρονται ανεύθυνα;

Η αστρολογία μπορεί να έχει την απάντηση γι’ αυτή τους τη συμπεριφορά. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα πιο ανεύθυνα ζώδια:

Κριός

Ανυπόμονος και παρορμητικός ο Κριός πράττει χωρίς να σκεφτεί και δεν φοβάται να πάρει ρίσκα. Θέλει να ζει κάθε λεπτό της ζωής του και οι συνέπειες των πράξεών του δεν τον απασχολούν. Επιπλέον, θέλει να έχει την προσοχή πάνω του, οπότε αν η ακύρωση σχεδίων βολεύει περισσότερο το εγώ τους, δεν θα διστάσει να το κάνει και τελευταία στιγμή ή και καθόλου. Το πείσμα και η απροσεξία του συχνά δεν βοηθά στην εξέλιξη που τόσο επιθυμεί να έχει.

Ιχθύς

Ονειροπόλα και ευαίσθητα, τα Ψαράκια, χάνονται συχνά στις σκέψεις και τη φαντασία τους. Είναι γενναιόδωροι και διακρίνονται για την ενσυναίσθησή τους, αλλά όχι για την υπευθυνότητά τους. Επηρεάζονται εύκολα από τους άλλους και αποδιοργανώνονται συχνά, αλλάζοντας διαρκώς τα πλάνα τους. Λειτουργούν περισσότερο με την καρδιά και η υπερευαίσθητη φύση τους δεν σηκώνει πολλές ευθύνες.

Τοξότης

Οι Τοξότες έχουν αγνή καρδιά, αλλά δεν θα διστάσουν να εμπλακούν στις δουλειές των άλλων, δίχως σκέψη. Συχνά, χωρίς να το θέλουν, προκαλούν περισσότερα προβλήματα με την απερισκεψία και την ανευθυνότητά τους. Πολλές φορές μπλέκουν σε καταστάσεις που δεν επιθυμούν και δύσκολα ακολουθούν σχέδια. Ο προγραμματισμός δεν είναι το φόρτε τους, ενώ θα ξεχάσουν να σας ενημερώσουν για την αλλαγή σχεδίων που αναγκάστηκαν να κάνουν. Στη λίστα με τα πιο ανεύθυνα ζώδια κατέχουν την πρώτη θέση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below