Οι Λέοντες (γεννημένοι από τις 23 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου) αποτελούν, συνήθως, μερικές από τις πιο δυνατές προσωπικότητες μεταξύ των άλλων ζωδίων. Είναι γνωστό ότι είναι περήφανα και εντυπωσιακά άτομα και αυτό το χαρακτηριστικό αντανακλά αρκετά έντονα και στις σχέσεις τους. Όλα τα ζώδια συνοδεύονται από μια λίστα με καλές και κακές ιδιότητες και οι Λέοντες δεν αποτελούν εξαίρεση. Έτσι, εάν τυχαίνει να είστε σε σχέση με έναν, διαβάστε παρακάτω μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου.

Είναι πιστοί όταν το θελήσουν

Αν καταφέρετε να σπάσετε τον τοίχο του εγωισμού τους και δεσμευτείτε μαζί τους, θα μείνουν δίπλα σας ό,τι κι αν γίνει. Οι Λέοντες είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικοί και υποστηρικτικοί σύντροφοι και συνεργάτες. Φροντίστε να ανταποδώσετε την αγάπη και την προσοχή που σας δίνουν στη σχέση, για να μην σταματήσουν ποτέ να είναι δίπλα σας.

Έχουν αυτοπεποίθηση και είναι ευθείς

Οι Λέοντες ανήκουν στα ζώδια με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά και ευθύτητα. Αν τους αρέσει ένας άνθρωπος θα το εκφράσουν. Γίνονται αρκετά ευθείς και δεν πιστεύουν πως πρέπει να «φέρουν» με τρόπο στον άλλο αυτό που επιθυμούν. Είναι ειλικρινείς και ορισμένες φορές ωμοί, σε σημείο πολλοί να τους αντιμετωπίζουν ως βάναυσους και σκληρούς.

Γεννήθηκαν ρομαντικοί

Αγαπούν τον έρωτα και δεν το κρύβουν. Γνωστοί για την υπερηφάνεια και τον ιπποτισμό τους οι Λέοντες θα κάνουν τα πάντα για να σας κάνουν να περάσετε καλά. Το μόνο αντάλλαγμα που ζητούν είναι η εκτίμηση και η προσοχή σας.

Οι βασιλιάδες του δράματος

Όπως ακριβώς αγαπούν την προσοχή και την κολακεία, αγαπούν και τα δράματα και δεν θα διστάσουν να το δείξουν. Αν βγαίνετε με έναν Λέοντα δείξτε υπομονή σε αυτό το κομμάτι και αν καταλαβαίνετε πως σας «παίρνει» ενισχύστε το δράμα τους, κρυφά θα το χαρούν.

Αναζητούν διαρκώς την προσοχή

Θέλουν να είναι το επίκεντρο. Νιώθουν άβολα όταν κάποιος άλλος απολαμβάνει την προσοχή και προσπαθούν να βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο. Πιστεύουν πως αξίζουν μόνο το καλύτερο, ενώ δικαιολογούν πάντα τον εγωισμό τους. Στη σχέση μαζί τους προσπαθήστε να μην τους προσβάλλετε, διότι είναι κάτι που μισούν.

via GIPHY

 

Φιλόδοξοι και Ανταγωνιστικοί

Είναι γνωστό πως οι Λέοντες είναι φιλόδοξοι και έχουν έντονη επιθυμία για δύναμη και εξουσία. Στις σχέσεις τους αναζητούν άτομα που να στηρίζουν και να ενθαρρύνουν τα όνειρά τους, χωρίς να τους εμποδίζουν. Όταν στοχεύουν κάπου γίνονται αμείλικτοι και αρκετά επιθετικοί. Χρειάζονται λίγο χώρο για να λειτουργήσουν σε αυτό το κομμάτι και καλό είναι να τους τον δώσετε, αν είστε σε σχέση μαζί τους.

Ανασφαλείς και κτητικοί

Οι Λέοντες τείνουν να είναι αρκετά ανασφαλείς συναισθηματικά. Φοβούνται διαρκώς πως θα τους εκμεταλλευτούν ή θα τους απατήσουν. Γι’ αυτό και γίνονται ζηλιάρηδες και κτητικοί. Απαιτούν διαρκή προσοχή και θέλουν να γίνουν η προτεραιότητά σας. Αποζητούν την επιβεβαίωση και σιχαίνονται τα παιχνίδια ζήλιας – αν δοκιμάσετε να τους κάνετε να ζηλέψουν είναι σαν να ζητάτε προβλήματα.

Έχουν ταμπεραμέντο φωτιά

Όχι μόνο επειδή ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς. Η ιδιοσυγκρασία τους είναι εκρηκτική και αν τα πράγματα γίνουν έντονα η καλύτερη λύση είναι να υποχωρήσετε, δίνοντας χρόνο και χώρο για σκέψη.

Οι καλύτεροι στα debates

Διανοητικά είναι ανεπτυγμένοι και ξέρουν πώς να τοποθετηθούν σε μία συζήτηση. Αν ποτέ βρεθείτε σε διάλογο μαζί τους φροντίστε να είστε προετοιμασμένες για μια μακρά και με πολλά επιχειρήματα κουβέντα, την οποία δεν θα παρατήσουν πολύ εύκολα.

Ικανοί ηγέτες

Οι Λέοντες είναι ανεξάρτητοι και έχουν όραμα, γι’ αυτό και μπορούν να γίνουν σπουδαίοι ηγέτες. Τους αρέσει να αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης και δεν τους αρέσει να τους λένε τι να κάνουν. Αν βγαίνετε με έναν Λέοντα, λοιπόν, να είστε έτοιμες να ακολουθήσετε το όραμά τους και να του δίνετε την ευκαιρία να λαμβάνει εκείνος τις αποφάσεις.

Αν έχετε σχέση ή επιθυμείτε να κάνετε μία με έναν Λέοντα, να θυμάστε πως θα πρέπει να αφήστε αρκετά πίσω τον εγωισμό σας και να κάνετε υπομονή σε αρκετά καπρίτσια. Αλλά μην ξεχνάτε, επίσης, πως η ζωή σας θα γεμίσει περιπέτεια, πολυτέλεια και εκπλήξεις.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below