Τα τελευταία βράδια του Νοεμβρίου μπορεί να είναι αρκετά πιο κρύα, αλλά για πολλούς από εμάς θα είναι και αρκετά ερωτικά – τόσο που μπορεί να ξεχάσουμε όσα ήδη γνωρίζαμε.

Ειδικά, σήμερα, 29 Νοεμβρίου δεν βλέπουμε καθόλου την άσχημη πλευρά των γεγονότων και τα αντιμετωπίζουμε όλα με μια ευχαρίστηση. Οι συνέπειες και οι επιπτώσεις δεν μας απασχολούν, ενώ η ημέρα ενδείκνυται για έρωτες και πάθη. Συχνά τα έντονα συναισθήματα μάς κάνουν να σκεφτόμαστε δυο και τρεις φορές τα όσα νιώθουμε, αλλά πώς θα τα βιώσουμε αν δεν αφεθούμε για λίγο ελεύθερες; Το εξάγωνο Ερμή Κρόνου που σχηματίζεται σήμερα μάς δίνει μια μοναδική ευκαιρία: να ερωτευτούμε. Και αν ορισμένοι από εμάς δεν νιώσουμε αυτή την επιρροή έντονα, τότε σημαίνει πως δεν ανήκουμε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια. Οι πιθανότητες για έντονα συναισθήματα είναι πολύ μεγάλες για τους παρακάτω:

Λέων

Όταν μιλάμε για έρωτα εσείς είστε ή όλα ή τίποτα. Δεν έχει νόημα για εσάς να ερωτεύεστε χωρίς να τα δίνετε όλα και να μην είστε ο εαυτός σας. Με το εξάγωνο Ερμή Κρόνου είστε διπλά παθιασμένες και οι πιθανότητες να τα δώσετε όλα στο άτομο που έχετε ερωτευτεί είναι πολύ μεγαλύτερες σήμερα και αύριο, που η επιρροή της συγκεκριμένης θέσης των πλανητών σας βοηθά. Τι κι αν βιώσετε απόρριψη; Δεν σας αφορά αυτή τη στιγμή. Σίγουρα, θέλετε τη θετική ανταπόκριση, αλλά αν δεν αδράξετε την ευκαιρία δεν θα το μάθετε ποτέ.

Αιγόκερως

Όταν ερωτεύεστε «πέφτετε» με τα μούτρα και δεν συγκρατείστε από τις σκέψεις για το πώς νιώθει το άλλο άτομο για εσάς. Έστω και ένα μικρό δείγμα ενδιαφέροντος είναι αρκετό για εσάς. Το καλό αυτές τις ημέρες είναι ότι γνωρίζετε πως το άλλο άτομο τρέφει συναισθήματα για εσάς και κατά τη διάρκεια του εξαγώνου του Ερμή με τον Κρόνο θα δείτε αυτά τα συναισθήματα να εκφράζονται. Έχετε δίπλα σας ένα άτομο πολύ καλό και αυτή η συνθήκη σάς δίνει κάτι διασκεδαστικό για να περιμένετε.

Υδροχόος

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο σημαίνει πως θα πάρετε αυτό που θέλετε, αν δράσετε και εσείς ανάλογα. Αυτό είναι καλό για εσάς, διότι σημαίνει πως ερωτεύεστε από επιλογή και ότι έχετε τον έλεγχο που θέλετε. Και ενώ το να είναι κάποιος ερωτευμένος σημαίνει πως αφήνει τις άμυνές του, εσείς είστε συνειδητοποιημένες και σε πλήρη επαφή με τα συναισθήματά σας. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει για λίγο, δεν πρόκειται τίποτα να καταστραφεί αν είστε λιγάκι αυθόρμητες. Σήμερα είναι η ημέρα για να γίνει αυτό. Και θα τα καταφέρετε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below