Τα ετερώνυμα έλκονται, τουλάχιστον στην περίπτωση των ζωδίων. Όσα βρίσκονται απέναντι στον ζωδιακό κύκλο θεωρούνται πολύ διαφορετικά μεταξύ τους και ταυτόχρονα ιδιαίτερα ταιριαστά σε μια ερωτική σχέση, όπως υποστηρίζει ο αστρολόγος Colin Bedell. Ιδού λοιπόν έξι γάμοι βγαλμένοι απ’ τον αστρολογικό παράδεισο.

Κριός & Ζυγός: Η επαφή ανάμεσά τους είναι σαν να ανάβεις ένα σπίρτο: Ευθύς αμέσως ξεπετάγεται μια ερωτική φλόγα που μπορεί να τους ζεστάνει ή να τους κάψει. Αν πάντως είναι πρόθυμοι και οι δύο να σεβαστούν τις μεταξύ τους διαφορές και να μάθουν από αυτές, θα γίνουν χώριστοι.

Ταύρος & Σκορπιός: Ο Ταύρος γοητεύεται από τα όμορφα πράγματα, είτε πρόκειται για ένα brunch με εκπληκτικό food styling είτε για ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα. Ο ανήσυχος Σκορπιός αναζητά ό,τι υπάρχει κάτω από την επιφάνεια. Αυτή η αντίθεση είναι που εμπνέει και τους δύο να εξελιχθούν μέσα από μια σχέση. Και όχι μόνο: Η μεταδοτική χαρά της ζωής που αποπνέει ο Ταύρος παρακινεί τον Σκορπιό να βγει, έστω και για λίγο, από το σκοτάδι και να βουτήξει στο φως.

Δίδυμος & Τοξότης: Η συμβατότητά τους έγκειται, μεταξύ άλλων, στην κοινή ανάγκη τους για υγιή όρια σε μια σχέση. Ενώ ο Τοξότης αναζητά νέες περιπέτειες, ταξιδεύοντας και εξερευνώντας τον κόσμο γύρω του, ο Δίδυμος ικανοποιεί την επιθυμία του για ανθρώπινη επικοινωνία. Μέσα από αυτή τη σχέση, όπου ο ένας σέβεται τον προσωπικό χρόνο και χώρο του άλλου, μπορούν να ευδοκιμήσουν και οι δύο.

Καρκίνος & Αιγόκερως: Πώς μπορεί ο συναισθηματικός Καρκίνος να ταιριάξει με τον Αιγόκερω, που τοποθετεί τη λογική υπεράνω όλων; Κι όμως αυτό ακριβώς είναι που δίνει στη σχέση τους ισορροπία, καθώς λογική κι ευαισθησία βρίσκουν τη χρυσή τομή και ο ένας διδάσκεται πολλά από τον άλλο. Ο Καρκίνος αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ ο Αιγόκερως εμπνέεται από το τολμηρό άνοιγμα του συντρόφου του στον κόσμο των συναισθημάτων.

Λέων & Υδροχόος: Αν ο Λέων νιώσει μοναξιά στο βασίλειό του, δεν έχει παρά να βγει στον έξω κόσμο και να αφεθεί στην προσοχή του Υδροχόου, ο οποίος θα θαυμάσει την ατρόμητη φύση και την ακλόνητη αυτοεκτίμηση του βασιλιά των ζώων. Ο Λέων, με τη σειρά του, πλάι στον Υδροχόο θα ανακαλύψει έναν πλούτο εμπειριών που βρίσκεται πέρα από τα σύνορα του μικρόκοσμού του.

Παρθένος & Ιχθύς: Γνωρίζεις την επιτυχία της Belinda Carlisle «Heaven is a Place on Earth»; Είναι σαν να γράφτηκε για αυτό το ζευγάρι, αχτύπητο δίδυμο, όπου ο ένας παρακινείται και εμπνέεται διαρκώς από τις δυνάμεις του άλλου. Για παράδειγμα, ο Ιχθύς μαθαίνει από την ικανότητα του Παρθένου να κατανοεί την αδιάσπαστη σχέση σώματος και πνεύματος, ενώ ο Παρθένος δεν σταματά να θαυμάζει την ενσυναίσθηση του συντρόφου του.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below