Από τον Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους οι αστρολόγοι μιλάνε για την τριλογία της πανσελήνου. Η Τρίτη και τελική φάση είναι προ των πυλών και η αστρολόγος του Girlboss  Jessica Lanydoo μίλησε για το τι σημαίνει αυτή η τελευταία πράξη της έκλειψης.

« Το φεγγάρι έχει να κάνει με το πως αισθάνεσαι και με το πως μεταβολίζεις τα πράγματα και απαιτεί από εμάς να βγάλουμε συναίσθημα. Αυτή η saga των δραστηριοτήτων της Σελήνης, μας βάζει στη διαδικασία να δοκιμάσουμε πράγματα και να δούμε τι είναι αυτό που πραγματικά μας νοίαζει. Το ερώτημα που θα θέσει το φεγγάρι είναι «Τι σε ενδιαφέρει στ’ αλήθεια;»

«Στην αστρολογία το γεμάτο φεγγάρι συμβολίζει το κλείσιμο ενός κύκλου. Συμβολικά, θα μπορούσες να δεις τον ερχομό του σαν μια πρόκληση που σε κάνει να σκεφτείς τι είμαι έτοιμος να παρατήσω» δηλώνει η Lanyadoo. « Το να βάζεις ένα τέλος είναι κάπως τρομακτικό. Είναι φυσιολογικό να φοβάσαι, αφού δεν ξέρεις μετά το τέλος τι ακολουθεί» -Σε εμάς ακούγεται κάπως μακάβριο αυτό.

Αυτή η πανσέληνος συμβαίνει στον οίκο του Λέοντα. Για αυτό σημαίνει ότι καλούμαστε οι πράξεις μας να είναι βγαλμένες μέσα από την καρδιά μας. «Θα ψάξεις να βρεις μια θετική απάντηση και αυτή θα γίνει τόσο με τη βοήθεια της καρδιάς, αλλά και με μπόλικο πάθος.» Η αστρολόγος συμπληρώνει «Μια καλή ερώτηση που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου αυτή την περίοδο είναι αν είσαι πραγματικά έτοιμος να κάνεις όλα όσα θα χρειαστούν για την πραγματική αγάπη και όλα όσα θες.»

Για ακούσεις όλα όσα είπε η αστρολόγος πάτα εδώ