Στις 6 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η νέα σελήνη στον Ζυγό, η οποία πυροδοτεί εντάσεις σε κοινωνικό επίπεδο και αίσθηση πληρότητας σε προσωπικό. Σε αυτή τη φάση του φεγγαριού ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και η λήψη αποφάσεων, αν και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή τρία ζώδια βιώνουν περισσότερο θετικά συναισθήμα και δύο άλλα εντάσεις και εμπόδια.

Ποια ζώδια ευνοούνται

Δίδυμοι

Η νέα αυτή σελήνη ενεργοποιεί τον ερωτικό σας οίκο (5ος), οπότε η ευχαρίστηση και η καλοπέραση περνούν σε πρώτο πλάνο.  Ζείτε την περιπέτεια, το φλερτ και το πάθος και δεν κρύβετε πώς νιώθετε. Αφήνετε το άτομο που σας ενδιαφέρει να γνωρίσει τι ακριβώς αισθάνεστε, χωρίς δεύτερες σκέψεις και ντροπές. Αδράξτε την ευκαιρία για να βιώσετε όλες τις μορφές αυτο-έκφρασης και τρυφερότητας.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα να λάμψετε. Πλέον, ορίζετε νέους στόχους και απομακρύνεστε από τα προηγούμενα αρνητικά γεγονότα. Η προσωπική ανάπτυξη γίνεται το επίκεντρο της προσοχής σας, ενώ νέες προτάσεις και προπτικές ανοίγονται μπροστά σας. Μην κρατάτε τα μάτια και τα χαρτιά σας κλειστά.

Τοξότης

Αρκετά ζώδια θα αντιμετωπίσουν εντάσεις σε κοινωνικές και φιλικές σχέσεις, αλλά εσείς δεν ανήκετε σε αυτά. Εσείς αποδέχεστε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις, κάνετε συναντήσεις της τελευταίας στιγμής που σας προσφέρουν χαρά και ενθουσιασμό και ανανεώνουν τη ζωή σας.

Ποια ζώδια δυσκολεύονται

Καρκίνος

Πιο ευάλωτοι και ευαίσθητοι νιώθετε αυτές τις ημέρες, οπότε θα αναζητήσετε τρόπους να επαναφέρετε το αίσθημα της ασφάλειας, που σας είναι απαραίτητο για να έχετε ισορροπία στη ζωή σας. Οι σχέσεις σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο αλλάζουν, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ήρθε η ώρα να βάλετε τα όριά σας.

Σκορπιός

Αυτή είναι μια περίοδος αναζήτησης για εσάς. Αναζητάτε ένα καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης, καθώς έχετε αφήσει πίσω τη φροντίδα του εαυτού σας. Αφεθείτε στην ξεκούραση, αλλά δώστε προσοχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το άγχος και οι φοβίες σας προκαλούν τριβές.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below