Από τις 25 έως τις 27 Ιανουαρίου η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, πράγμα που σημαίνει πως ο δυναμισμός μας βγαίνει μπροστά.
Ο Κριός είναι το ζώδιο που δεν θα διστάζει να διεκδικήσει το δίκιο του και να παλέψει για ό,τι θεωρεί σωστό. Ο Κριός θέλει να είναι πάντα νικητής και η επιρροή που μας ασκεί η Σελήνη όταν βρίσκεται στο ζώδιό του είναι πολύ έντονη. Βρισκόμαστε σε «εμπόλεμη ζώνη» είτε πρόκειται να κερδίσουμε είτε πρόκειται να τα χάσουμε όλα. Τα ζώδια που απαιτούν περισσότερο σεβασμό και θα δουν αλλαγές και βελτιώσεις στα ερωτικά τους τις ημέρες που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Κριούς είναι τα παρακάτω:

Κριός

Έχετε τόσο αυτοσεβασμό που βάζετε τον πήχη αρκετά ψηλά για τους άλλους. Γιατί, όμως, να μην θέλουν το περισσότερο όταν είναι μαζί σας; Το αξίζετε και με τη Σελήνη στο ζώδιό σας το διεκδικείτε. Πλέον, νιώθετε έτοιμες να κάνετε τα βήματα που πρέπει ώστε να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε και να κερδίσετε τον σεβασμό που σας αξίζει.

Ταύρος

Αν νιώθετε πως η εξοικείωση με κάποιον φέρνει δυσαρέσκεια, ίσως αντιλαμβάνεστε (επιτέλους) πως σας εκμεταλλεύεται. Αυτό που θα ξεκινήσει ως αστείο θα γίνει γρήγορα αποκαλυπτική στιγμή του τι πραγματικά νιώθει το άλλο άτομο για εσάς. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της Σελήνης στον Κριό, δεν θα δεχτείτε δικαιολογίες. Είστε πολύ έξυπνες για συμπεριφορές που σας μειώνουν και δεν σας δείχνουν σεβασμό.

Παρθένος

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Κριό, δεν είστε απλώς ευαίσθητες σε αυτά που λένε οι άλλοι για εσάς. Ψάχνετε διαρκώς αφορμή για να τους την «πείτε». Το ανησυχητικό είναι ότι ο άνθρωπος που θα την πληρώσει είναι ο ερωτικός σας σύντροφος, τον οποίο θα «τιμωρήσετε» ακόμα και για ένα μικρό πείραγμα. Ωστόσο, έχετε ξεκαθαρίσει πολλές φορές πως τα αστεία και τα πειράγματα δεν σας αρέσουν, οπότε ήρθε η ώρα να αρχίσουν όλοι να το σέβονται.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below