Το φθινόπωρο μόλις ξεκίνησε αλλά είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε μπροστά από μια σημαντική κοσμική αλλαγή. Υπάρχει κάτι διαφορετικό στην ατμόσφαιρα και αν το νιώθεις ήδη, να ξέρεις ότι θα γίνει ακόμα πιο έντονο μέσα σε αυτή τη βδομάδα. Όταν ο Ήλιος μπαίνει στο Ζυγό αντιπροσωπεύει την μετάβαση στην επόμενη εποχή και μεταπηδά σε ένα νέο ξεκίνημα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερα. Στην πραγματικότητα, θα κληθείς να διαχειριστείς με μια νέα σειρά από προβλήματα και ειδικά αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα είναι η χειρότερή σου.

Κριός

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Ο ανάδρομος Άρης σε έχει κάνει να τρέχεις το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να νιώσεις εντελώς μπερδεμένη από τις πολλές απορρίψεις που έχεις δεχτεί. Ακόμα κι αν αυτό σε ρίχνει, θα σε κάνει πολύ πιο δυνατή και θα σου θυμίσει γιατί είσαι τόσο παθιασμένη με πολλά πράγματα. Αν αγαπάς κάτι αρκετά, δεν έχει σημασία αν είσαι καλή σε αυτό. Το κάνεις γιατί σου δίνει έμπνευση και όχι γιατί σε κάνει να φαίνεσαι επιτυχημένη. Σκάψε βαθύτερα και βρες το νόημα πίσω από κάθε πράγμα που κάνεις.

Σκορπιός

Μπορεί να νιώθεις εκτός τόπου αυτή τη βδομάδα. Η διαίσθησή σου μπορεί να προσπαθεί σκληρά να εμποδίσει κάθε πράγμα στη λίστα με τις υποχρεώσεις για να γίνεις παραγωγική αλλά δεν κάνεις βήμα. Ίσως νιώσεις ότι το μυαλό σου είναι στα σύννεφα και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ονειροπολείς, να κοιμάσαι και να αφήνεις τα συναισθήματά σου να βγαίνουν. Δώσε στον εαυτό σου χρόνο να ξεκουραστεί και προσπάθησε να μην σε κρίνεις αυστηρά επειδή δεν βρίσκεις τα κίνητρα που θα ήθελες. Δεν θα νιώθεις έτσι για πάντα και αν αφήσεις τον εαυτό σου να ξεκουραστεί τώρα, θα νιώσεις περισσότερο ενεργοποιημένη στην πορεία.

Αιγόκερως

Το να βρεις μια στιγμή για να χαλαρώσεις μοιάζει αδύνατο αυτή τη βδομάδα. Είναι σαν ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται σε εγρήγορση και δεν μπορείς να ξεκουραστείς ούτε λεπτό. Βρες χρόνο να πάρεις ανάσα. Διαφορετικά μπορεί να καταλήξεις να καταπιέσεις πολλά πράγματα που θα οδηγήσουν σε έκρηξη. Βρες πέντε λεπτά να απενεργοποιήσεις το κινητό σου, να κλείσεις τα μάτια και να αναπνεύσεις. Θα εκπλαγείς από το πόσο αυτή η στιγμή της συγκρατημένης ανακούφιση θα κάνει τη διαφορά για σένα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below