Ο Άρης και ο Πλούτωνας σήμερα, Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, θα συμμαχήσουν, όχι για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας αλλά για να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιον από τους χειρότερους φόβους σας. Ή τουλάχιστον αυτό ισχύει για όσους ανήκετε στα παρακάτω ζώδια. Τα καλά νέα; Ίσως η επαλήθευση αυτών των φόβων να μην είναι, τελικά, τόσο τραγική. Και, σε κάθε περίπτωση, αύριο θα είναι για εσάς μια διαφορετική μέρα.

1. Παρθένος: Θα πιάσετε τον εαυτό σας σήμερα να λέει, ξανά και ξανά: «Το ήξερα ότι θα συνέβαινε αυτό!». Η διορατικότητά σας, στη διάρκεια της ημέρας που διανύουμε, θα επιβεβαιωθεί στις αρνητικές σκέψεις που κάνετε. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό, πάντως: οι συνέπειες θα είναι προσωρινές, δεν θα έχουν μακροχρόνιο αντίκτυπο στη ζωή σας. Βαθιές ανάσες, λοιπόν, και υπομονή.

2. Σκορπιός: Σήμερα θα είστε κάπως αφηρημένοι και πιο επιρρεπείς σε «χαζά» λάθη, τα οποία όμως φέρνουν ταλαιπωρία, από το να χάσετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας και να κολλήσετε στη μέση του πουθενά μέχρι το να καταναλώσετε ένα φαγητό στο οποίο ξέρετε ότι είστε αλλεργικοί. Προσπαθήστε, λοιπόν, να συγκεντρωθείτε, για να αποφύγετε όσο γίνεται περισσότερες αναποδιές και να περάσει η 19η Νοεμβρίου πιο ανώδυνα για εσάς.

3. Τοξότης: Στο βάθος του μυαλού σας έχετε κρυμμένους κάποιους πολύ προσωπικούς φόβους, που ελπίζετε να μην έρθουν ποτέ στην επιφάνεια. Το αποτέλεσμα όμως είναι να αναβάλλετε διαρκώς υποχρεώσεις που θα βρείτε μπροστά σας – κι αυτό πιθανότατα να συμβεί σήμερα. Αντιμετωπίστε λοιπόν κατά πρόσωπο τους φόβους σας, ξεπεράστε τους, κάντε αυτό που αφήνετε διαρκώς για αύριο και ίσως διαπιστώσετε ότι δεν ήταν, τελικά, τόσο τρομερό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below