Πλησιάζουμε την Πανσέληνο της εποχής του Λέοντα για το 2020 και με την τάση αυτού του ζωδίου στο μελόδραμα και τους θεατρινισμούς, δεν μας κάνει εντύπωση που θα εξελιχθεί σε μια άγρια κατάσταση. Η αυγουστιάτικη πανσέληνος του 2020, που πραγματοποιείται απόψε στο ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει στην επιφάνεια συναισθηματικά θέματα με τους φίλους μας και θα κλιμακωθούν οι κοινότητες. Ωστόσο, εξαιτίας των δραματικών δραματικών πτυχών ανάμεσα στον Ουρανό και τη Σελήνη μπορεί να νιώσουμε διχασμένοι ανάμεσα στην ανάγκη μας για ελευθερία και στις ευθύνες μας απέναντί στους άλλους. Αν τυχαίνει να είσαι ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την Πανσέληνο το Αυγούστου τότε θα νιώσεις αυτή την κοσμική σύγκρουση πιο έντονα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και κακό.

Λέων

Είναι η εποχή σου και με τον παντοδύναμο Ήλιο να φωτίζει το ζώδιό σου νιώθεις ότι καλείσαι να συγκεντρωθείς στον εαυτό σου (και δικαίως). Ωστόσο, νιώθεις την ένταση όσο πλησιάζουμε στην κορύφωση της Πανσελήνου καθώς βρίσκεις ότι τα θέματα στις σχέσεις σου -στις προσωπικές αλλά και τις επαγγελματικές- απαιτούν περισσότερη ενέργεια και μπορεί να υπάρχει κάποια απρόβλεπτη συνθήκη την οποία πρέπει να διαχειριστείς. Η δουλειά θα γίνει ασταθής καθώς η επαγγελματική σου πορεία και οι επιθυμίες σου θα μπουν σε νέα τροχιά. Προσπάθησε να είσαι ευέλικτη και ανοιχτή στις αλλαγές. Το τέλος συχνά είναι μια νέα αρχή μεταμφιεσμένη και κάθε δράμα που προκύπτει θα χρειαζόταν να το αντιμετωπίσεις αργά ή γρήγορα.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος χτυπά τις ξαφνικές αλλαγές στη δυναμική των πιο στενών σου επαφών και μπορεί να φέρει στο φως κάποια βαθιά ριζωμένα θέματα που προκύπτουν από την παιδική σου ηλικία και την οικογένεια αλλά δεν χρειάζεται αυτό να σε φοβίζει. Οι σχέσεις θα αλλάξουν ξαφνικά και θα είναι για το καλύτερο. Η σεληνιακή ενέργεια θα “χτυπήσει” το σπίτι αυτό το μήνα αλλά σου δίνει και την ευκαιρία να αλλάξεις τον εαυτό σου σε βάθος και ριζικά και να καθιερώσεις μια νέα και πιο υγιεινή δυναμική στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να μην είσαι σκληρή με τον εαυτό σου και κράτα χαμηλούς τόνους.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σου οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι θα νιώσεις να σε επηρεάζει βαθιά και σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να νιώσεις ότι ο μικρόκοσμός σου αλλά και ο κόσμος γενικά εξελίσσεται. Ο καλύτερος τρόπος είναι να καθοδηγήσεις αυτές τις βαθιές, συναισθηματικές αλλαγές στα ένστικτά σου και να ακούσεις τον εαυτό σου. Τι ΄χει ανάγκη η καρδιά και το πνεύμα σου για να νιώσεις ασφάλεια και ικανοποίηση; Τώρα είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να ζητήσεις τη στήριξη των φίλων και των συνεργατών σου καθώς η καλοσύνη θα σε κάνει να νιώσεις συνδεδεμένη με το δίκτυό σου και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια από αυτά τα μπερδεμένα συναισθήματα της Πανσελήνου με περισσότερες προοπτικές.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below