Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, αλλά και αυτά τα ζώδια, τουλάχιστον τις επόμενες ημέρες. Παρά το ότι ο Δίας και ο Ποσειδώνας θα βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία και θα μας επαναφέρουν στην πραγματικότητα με κάπως απότομο τρόπο, ο Ιούλιος προμηνύεται ιδιαίτερα ευνοϊκός για ορισμένα ζώδια.

Είναι γεμάτος νέες ευκαιρίες και σχέδια που βρίσκουν τον στόχο τους, όλα χάρη στην πανσέληνο στον Αιγόκερω και την εποχή του Λέοντα που ξεκινά από τις 22 Ιουλίου και έπειτα.

Αν και όλα τα ζώδια θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν τα όμορφα vibes αυτού του μήνα, οι παρακάτω εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου θα ζήσουν στιγμές γεματές τύχη, ισχυρίζονται οι αστρολόγοι.

Δίδυμοι

Ανάμεσα στον κυρίαρχο πλανήτη σας, τον Ερμή και την Αφροδίτη που κινείται σε ευνοϊκό για εσάς σημείο, αυτόν τον μήνα ετοιμαστείτε για όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Κατανόηση, ηρεμία και ξεκάθαρες κουβέντες. Η εποχή του Καρκίνου, την οποία διανύουμε, μπουστάρει και τα οικονομικά σας, οπότε αναμένεται και  σε αυτόν τον τομέα αρκετή τύχη.

via GIPHY

 

Καρκίνος

Η ενέργεια που σας έδωσε η Πανσέληνος του Ιουνίου συνεχίζει να σας επηρεάζει θετικά. Οι κινήσεις των πλανητών, ειδικά από τις 17 Ιουλίου και μετά, αναβιώνουν τη σπίθα στις πιο στενές σας σχέσεις, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο κλίμα αγάπης και τρυφερότητας. Μπορεί να υπάρξει μια μικρή αναποδιά, αλλά η νέα αρχή είναι κοντά και το νιώθετε και εσείς.

Τοξότης

Η στήριξη και η άνεση που θα νιώθετε με τους δικούς σας ανθρώπους θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε πιο δυναμικά και δημιουργικά. Ρομαντισμός και νέες σχέσεις στο προσκήνιο, στις οποίες δεν λέτε όχι, ακόμα κι αν φαίνεται πως θα πληγωθείτε. Η Αφροδίτη είναι ιδανικά τοποθετημένη έτσι ώστε να στρώνει τον δρόμο σας με ροδοπέταλα για όμορφες στιγμές.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below