Η δεύτερη σεζόν του Bridgerton είναι στα σκαριά και παρόλο που έχει ήδη γίνει γνωστό ότι ο Regé-Jean Page δεν θα είναι, πάντα θα σκεφτόμαστε εκείνον στο άκουσμα του ονόματος της σειράς. Αν έχεις δει περισσότερες από μία φορές τη σειρά, δεν θα σε κρίνουμε. Θα σε βοηθήσουμε μάλιστα να θυμηθείς μερικές από τις καλύτερες στιγμές του δούκα του Hastings μέσα από τα παρακάτω gifs. Το Popsugar ταίριαξε κάθε ένα από αυτά με το ζώδιό σου. Ποιο Regé-Jean Page gif πιστεύεις ότι είσαι;

Κριός

Είσαι πάντα έτοιμη για μια ωραία περιπέτεια και ποιος δεν θα σε ακολουθούσε με αυτό το τζάκετ του Page και παιχνιδιάρικο και σέξι ύφος; Είσαι αυθόρμητη, γενναία και πάντα πρόθυμη.

Ταύρος

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Αυτό το gif με τον Page στο ρινγκ είναι για σένα. Είσαι τρομερά γειωμένη, δουλευταρού, πεισματάρα και σέξι.

Δίδυμος

Η επικοινωνία είναι το κλειδί για σένα αφού είσαι προσαρμοστική, κοινωνική, παρορμητική και αστεία. Για αυτό σου ταιριάζει αυτό το gif με τον Simon και την Daphne στον χορό.

Καρκίνος

Είσαι τρυφερή, διαισθητική και οπαδός του παραδοσιακού και του οικείου. Αυτό το gif που ο δούκας θυμίζει στην σύζυγό του την οικογενειακή τους παράδοση σου πάει.

Λέων

Ως ο βασιλιάς της ζούγκλας (ή της κρεβατοκάμαρας), παίρνεις τον έλεγχο και είσαι άγρια, δυναμική και διψασμένη. Για αυτό σου αξίζει κάτι με προσοχή και γοητεία, όπως το παρακάτω.

Παρθένος

Ξέρεις τι θέλεις: είσαι λογική, παθιασμένη και έξυπνη, με μια τάση τελειομανίας. Σου ταιριάζει το στιγμιότυπο με την Daphne και το Simon που καταλήγει να της εξομολογείται ότι την θέλει.

Ζυγός

Συμπονετική, γοητευτική και όμορφη ανεξάρτητα από τη συνθήκη, ξέρεις να κρατάς την ισορροπία και για αυτό σου δώσαμε το παρακάτω gif με τον Page που παρόλο που μόλις ξύπνησε είναι σε τέλεια φόρμα.

Σκορπιός

Σε αυτό το gif ο δούκας γυρνάει στην τραπεζαρία με ξεκούμπωτο πουκάμισο και “την λέει” στην Daphne για την επισημότητά της. Είναι για σένα που είσαι μυστικοπαθής, κατηγορηματική, αποφασιστική, ανεξάρτητη, με αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ.

Τοξότης

Δεν παίρνεις τον εαυτό σου πολύ σοβαρά καθώς είσαι αισιόδοξη, αυθόρμητη, αστεία και κοινωνική. Για αυτό σου ταιριάζει το gif με τον Page να γελάει.

Αιγόκερως

Ήρεμη, φιλόδοξη και πρακτική, σου αρέσει η ευθύτητα και η καθαρότητα και για αυτό σου ταιριάζει το “stare into my eyes” με έναν σέξι, επιτακτικό τόνο.

 

Υδροχόος

Αυτό το σέξι gif σου ταιριάζει γιατί είναι γνωστό πως είσαι ατρόμητη, μοναδική και ελεύθερο πνεύμα.

Ιχθύς 

Καλλιτεχνική, δημιουργική και με κορταδόρικη καρδιά, μπορείς να μετατρέψεις τα πάντα σε τέχνη.