Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν των Διδύμων αναζητούσαμε την αλήθεια, ανοίξαμε το μυαλό μας σε όλες τις πιθανότητες και αγκαλιάσαμε τις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς μας. Παρόλα αυτά αν τώρα βρίσκεσαι στη φάση που θες να επιστρέψεις σπίτι και να ακούσεις αυτό που έχεις μέσα στην καρδιά σου μάλλον θα χαρείς με αυτό που επιφυλάσσουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα. Ειδικότερα αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω τρία ζώδια. Έχουν όλα σχέση με το ότι ο Ήλιος μπαίνει επίσημα στον Καρκίνο στις 20. Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο του νερού με υψηλό αίσθημα προστασίας, διαισθητικό και συναισθηματικό. Κανένα άλλο ζώδιο δεν θα σου φέρει μεγαλύτερη άνεση από τον Καρκίνο και έχει μεγαλύτερη λογική, με βάση αυτό, ότι τα ζώδια του νερού θα έχουν μια καλύτερη εβδομάδα από τα υπόλοιπα. Έχει ήδη καθυστερήσει να τους συμβεί και το αξίζουν κιόλας.

Καρκίνος: γίνεσαι αυτό που προοριζόσουν να είσαι

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Κάποια πράγματα θα τα χάσεις. Ίσως να είναι πράγματα που κρατούσες μέσα σου καιρό και ενώ τα αφήνεις πίσω μπορεί να αυτό να είναι ενάντια σε αυτό που νιώθεις βαθιά στην ψυχή σου, είναι ώρα να ελευθερώσεις τον εαυτό σου. Κάνεις σημαντικά βήματα σε πολύ μικρό χρόνο κι  ενώ μπορεί να μοιάζει τρομακτικό είναι ταυτόχρονα και πολύ ενδυναμωτικό. Επιτελούς κάνεις πράγματα που πάντα ήξερες ότι έπρεπε να κάνεις και συνειδητοποιείς ότι δεν έχει καμιά σχέση το πόσο δύσκολα νόμιζες ότι θα είναι.

Σκόρπιος: κάνεις ένα βήμα πίσω και βλέπεις την αλήθεια

Πίεζες το εαυτό σου με πολλά μικρά πράγματα για τα οποία αγχωνόσουν. Αυτή η εβδομάδα όμως, σαν να ευλογήθηκες με διαύγεια, σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις ότι η εικονα είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι φανταζόσουν. Αντί να επικεντρωθείς στο ένα μέρος της που μπορεί να φαίνεται άσχημο, βλέπεις όλη την ομορφιά, τις δυνατότητες και τα καλά που σε περιτριγυρίζουν. Θα πρέπει να πάρεις το χρόνο σου να το εκτιμήσεις και να σιγουρευτείς ότι συμμετέχεις σε αυτό. Είναι όλα εκεί για σένα.

Ιχθύς: καταλαβαίνεις τι σου φέρνει περισσότερη χαρά  

Πέρασες μια περίοδο έντονης ευαισθησίας και κάθε μικρή πρόκληση είχε τη δύναμη να σε ρίξει πιο κάτω. Είναι ώρα να επιστρέψεις στην ευτυχία και να θυμηθείς τι σε κάνει να ενθουσιάζεσαι στη ζωή. Στην πραγματικότητα, ίσως φτιάξεις μια λίστα με όλα τα χόμπι και τις δραστηριότητες που έχεις χαρεί ή θα ήθελες να κάνεις. Πάρε χρόνο να κοιτάξεις τη λίστα και να τα δοκιμάσεις όλα. Ένα από αυτά μπορεί να απελευθερώσει όλη τη δημιουργική ενέργεια που θα φέρει αλλαγή προς το καλύτερο στη ζωή σου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below