Ο Ιούνιος είναι ο μήνας της έκλειψης. Με το θερινό ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσεις να κάνεις κάτι για το οποίο είσαι παθιασμένη. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται δύσκολο να ξεχαστείς από όλο το χάος γύρω μας, ο Ιούνιος θα είναι ο πιο ρομαντικός μήνας για τρία συγκεκριμένα ζώδια. Η Αφροδίτη – ο πλανήτης των σχέσεων, των αξιών και της ευχαρίστησης – θα βρίσκεται ωστόσο σε κοντινή θέση με τον Ποσειδώνα – τον πλανήτη της ψευδαίσθησης και της καθολικής αγάπης – για τις περισσότερες ημέρες του μήνα, οπότε καλό θα είναι να τσεκάρουμε αν οι σκέψεις μας είναι όντως ρεαλιστικές.

Να λοιπόν γιατί οι Δίδυμοι, ο Ζυγός και ο Υδροχόος θα ζήσουν ρομαντικές στιγμές αυτόν τον μήνα:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Δίδυμοι: Παίρνεις την αγάπη που σου αξίζει

Είναι η αρχή μιας ολοκαίνουργιας εποχής για εσένα. Επιτέλους, είσαι έτοιμη να τελειώσεις τη σχέση που κάποτε πίστευες ότι εξυπηρετούσε τα συμφέροντά σου. Εκτός από τον Ιούνιο που είναι η περίοδος των γενεθλίων σου, αυτός ο μήνας θα αφορά επίσης την κατανόηση του εαυτού σου. Η Αφροδίτη σε κάνει να εκτιμάς περισσότερο την εμφάνισή σου και να νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ήρθε λοιπόν η ώρα να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Μετά τη σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου, θα αρχίσεις να συνειδητοποιείς ποιος πραγματικά αξίζει τον χρόνο και την ενέργειά σου.

Ζυγός: Καταλαβαίνεις τον εαυτό σου, όπως όλοι οι άλλοι

Η ακαταμάχητη Αφροδίτη θα βρίσκεται για αρκετό καιρό στο ζώδιο του Ζυγού. Εκτός από την εξέλιξη των προσωπικών σου σχέσεων και την εξερεύνηση του άγνωστου, ο Ιούνιος θα σου προσφέρει νέες ευκαιρίες και κυρίως, διορατικότητα. Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη θα ανοίξει νέες προοπτικές τους επόμενους δύο μήνες στην προσωπική σου ζωή. Όταν ο Άρης μπει στον Κριό στις 27 Ιουνίου ετοιμάσου να υποδεχθείς ένα παθιασμένο κύμα ενέργειας και ζωτικότητας.

Υδροχόος: Λάμπεις και αυτό το βλέπουν όλοι

Όταν ο Άρης εισέλθει στον Κριό στις 27 Ιουνίου, θα αισθανθείς να σε καταλύζει ως δια μαγείας περισσότερη ενέργεια. Επιπρόσθετα, η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη και φλερτάρεις με επιτυχία (ίσως μάλιστα να ανακαλύψεις τα καλά του sexting), για την ακρίβεια είναι σα να σε βοηθάει με κάποιο τρόπο το σύμπαν.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below