Κριός

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο, δημιουργεί έναν εκνευρισμό στον έτσι κι αλλιώς πολύ εκρηκτικό Κριό. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα υπάρξουν λεκτικές προκλήσεις και πολλά παλιά θέματα θα βγουν και πάλι στο προσκήνιο. Προσοχή στις εκρήξεις.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του συντρόφου σας και τον κάνει ιδιαίτερα απαιτητικό αν όχι και κάπως στριμμένο. Αναζητά την αμέριστη προσοχή σας, αλλά εσείς έχετε κι άλλα πράγματα να κάνετε. Προσοχή μην τον εξωθήσετε να αρχίσει τα παράπονα γιατί  η αντίθεση που σχηματίζεται με τον Ερμή από το Σκορπιό υποδηλώνει καβγάδες. Η καλύτερη λύση είναι ο διάλογος, δηλαδή πάρτε τον με το καλό.

Τοξότης

Σήμερα με τη Σελήνη στον Ταύρο και την αντίθετη όψη με τον Ερμή από το Σκορπιό, ο γενικά χαρούμενος Τοξότης γίνεται αφηρημένος, γκρινιάρης, ίσως και λίγο υποχόνδριος. Επίσης κλείνεται στον εαυτό του, δεν έχει διάθεση για πολλά- πολλά και νιώθει μια έντονη ανάγκη να τσακωθεί. Μήπως να εξαφανιζόσασταν για σήμερα;