3 ζώδια που νιώθουν πιστά, αλλά δεν θα κάτσουν να σκάσουν κιόλας

Κριός

Μοιάζει με τον Ταύρο, είναι παραδοσιακός, όπως ο Ταύρος, έτσι και ο Κριός θέλει σεμεδάκι πάνω από την τηλεόραση, ωστόσο είναι πιστός μέχρι ενός σημείου. Με το που δει “κάτι να γυαλίζει” θα ορμίσει σαν να μην υπάρχει αύριο. Είναι ριψοκίνδυνος και ό,τι του ανεβάζει την αδρεναλίνη το θέλει στη ζωή του. Δεν θα πει όχι στην περιπέτεια.

Καρκίνος

Είναι ικανός για να μπει σε σχέση να τα φτιάξει μέχρι με τη γλάστρα του. Ναι, του αρέσουν οι σχέσεις, η έννοια της συντροφικότητας είναι σημαντική για εκείνον, ωστόσο αν ένας “πειρασμός” εμφανιστεί μπροστά του τότε όλα αλλάζουν. Είναι ικανός να σε αφήσει στα σκαλιά της εκκλησίας γιατί είδε κάτι που τον ενθουσίασε και θα τον/την παντρευτεί.

Ζυγός

Είναι ισορροπημένος, ξέρει τι θέλει, η αλήθεια είναι πως τα θέλει όλα. Θέλει να είναι πιστός, τον ρωτάς αν μπορεί; Είναι δίκαιος και μπορεί να διατηρεί πέντε σχέσεις ταυτοχρόνως και να τις κρατά όλες στο ίδιο άψογο επίπεδο. Είναι νάρκισσος, αν τον κολακεύεις έχεις καλές πιθανότητες να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον και από εκεί και πέρα αυτός θα αφήσει ελεύθερο τον εαυτό του για να σε γοητεύσει.