Ο Υδροχόος σε γενικές γραμμές είναι ένας εκκεντρικός ερωτικός σύμβουλος. Δε ειδικές γραμμές είναι βιτσιόζος και απρόβλεπτος. Στο σεξ είναι ευρηματικός, τον εξιτάρουν οι νέες πρωτότυπες εμπειρίες και με τη φλογερή του φαντασία βρίσκει πάντα νέες πικάντικες ιδέες για να τονώνει τη σεξουαλική του ζωή. Η λέξη ταμπού δεν υπάρχει στο ερωτικό του λεξιλόγιο, ενώ έχει πολλές αντοχές.

Είναι ο άνθρωπος που θα προχωρήσει πολύ γρήγορα μία σχέση στο σεξ, χωρίς να έχει προλάβει να γνωρίσει το ταίρι του καλύτερα. Του αρέσει να αλλάζει ερωτικούς συντρόφους και φυσικά του αρέσουν πολύ τα άτομα που έχουν μεγάλη σεξουαλική εμπειρία, γιατί μέσα από αυτά μαθαίνει και ο ίδιος. Τα μέρη που επιλέγει να κάνει σεξ είναι κάπως απρόβλεπτα γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν δείτε το ερωτικό του πάθος να φουντώνει μέσα σε ένα πάρκινγκ, μια αποθήκη ή ένα λεβητοστάσιο. Το «ευαίσθητο» ερωτικά σημείο του είναι τα πόδια του, ιδιαίτερα οι αστράγαλοι και γι αυτό τα χάδια και το ερωτικό παιχνίδι γύρω από αυτήν την περιοχή, τον ανάβουν ιδιαίτερα.

Αν και είναι αρκετά ανοιχτός ερωτικά, παρόλα αυτά πάντα συνδυάζει το σεξ και με συναίσθημα. Και αυτό όχι επειδή είναι βαθιά αισθηματίας, αλλά επειδή δένει καλύτερα η συνταγή. Το πόσο συναίσθημα, είναι κάτι που το καθορίζει μόνον αυτός. Γι’ αυτό αν μετά το σεξ νομίσεις πως τον κέρδισες ή αρχίσεις να έχεις και συναισθηματικές απαιτήσεις, τότε σίγουρα το πιο πιθανό που θα κάνει είναι να το… βάλει στα πόδια. Α επίσης σιχαίνεται τα δράματα.