Λίγο πριν αποχαιρετίσουμε τον δυναμικό Μάρτιο και υποδεχτούμε τον ρομαντικό Απρίλιο, οι πλανητικές κινήσεις είναι εντατικές. Ο νέος μήνας θα είναι ιδιαίτερα δυναμικός, καθώς ο Κριός συνεχίζει το ταξίδι του, ενώ την 1η του μήνα γίνεται και η πρώτη νέα σελήνη της άνοιξης. Η νέα σελήνη φέρνει μαζί της την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Οι περισσότεροι θα πιστέψουν στον εαυτό τους και θα ξεπεράσουν εμπόδια. Ποια θα είναι τα πιο τυχερά ζώδια του νέου μήνα;

Κριός

Τον μήνα των γενεθλίων σας λάμπετε και απολαμβάνετε πολλές ευκαιρίες. Γνωρίζετε πρόσωπα που σας δίνουν νέες προοπτικές και ευνοούν τις πρωτοβουλίες. Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας κάνει πιο αισιόδοξες και εντείνει τον δυναμισμό σας. Παράλληλα, οι τολμηρές κινήσεις βρίσκουν ανταπόκριση, γι’ αυτό μην φοβηθείτε να πάρετε τα ρίσκα σας.

Δίδυμοι

Ο μήνας των ευκαιριών ανοίγεται μπροστά σας. Μέχρι και τις 21/04 που ο κυβερνήτης πλανήτης σας γυρίζει ανάδρομος στους Ταύρους, είναι η στιγμή για να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Μπορεί να νιώθετε πως τα πράγματα εξελίσσονται πολύ αργά ή ότι μένετε στάσιμες, μα αν προσπαθήσετε περισσότερο τόσο πιο πολλά θα καταφέρετε. Τον Απρίλιο θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε και το επαγγελματικό τοπίο, καθώς η κρίση σας θα είναι άριστη.

Αιγόκερως

Τον περισσότερο καιρό σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η εργασία σας. Τώρα είναι η στιγμή για να δώσετε προτεραιότητα στην οικογένειά σας. Αυτός ο μήνας είναι ο καταλληλότερος για να προχωρήσετε μπροστά και να ανέβετε επίπεδο. Κατά τη διάρκεια του Απριλίου, η προσοχή σας στρέφεται στο κυνήγι νέων προσπαθειών και αλλαγών. Δώστε μόνο προσοχή στην υγεία σας, για να αποφύγετε προβλήματα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below