Θεωρείτε κι εσείς ότι οι γάτες είναι αυτά τα αιλουροειδή τόσο badass που μπορούν να επιβιώσουν όχι μόνο επτά αλλά πολύ περισσότερες φορές; Έχετε κι εσείς μια γάτα η οποία σας προσφέρει ατελείωτες kickass στιγμές αυθεντικής αλητείας σνομπάροντας το σύμπαν; Τότε μάλλον ανήκετε στα παρακάτω ζώδια.

Ταύρος: Αν και δεν έχουμε ακόμη λύσει το μυστήριο αυτού του συνδέσμου, πράγματι ισχύει. Ο σταθερός και νοικοκύρης Ταύρος φροντίζει τη γάτα του που ξεκάθαρα τον εκμεταλλεύεται αλλά αυτό το απολαμβάνουν και οι δυο. Οι γάτες που έχουν οι Ταύροι είναι οι τύπου Garfield και Λουκρητίας, τίποτα λιγότερο από αυτό. Οι Ταύροι είναι οι πιο αγαπημένοι cat persons μιας γάτας γιατί είναι γεννημένοι να την υπηρετούν αιώνια.

Δίδυμος: Αεράτοι και φευγάτοι οι συγκεκριμένοι, μπορούν να ψυχολογήσουν άνετα τις γάτες τους και να συμπορευτούν στη ζωή αφού ο ένας θα ψάχνει τον άλλο χωρίς να ανησυχούν που δε συναντιούνται μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος. Ένα πιάτο -πολύ ποιοτικής- τροφής, νερό και καθαρή άμμος για τη γάτα, αρκούν στη γάτα για να αντιληφθεί την αγάπη του cat person. Ένα γουργούρισμα στο τόσο,ένα τρίψιμο στα πόδια και μια γρατζουνίτσα αγάπης αρκούν για να αντιληφθεί το cat person την αγάπη της γάτας.

Toξότης: Το πιο φιλελεύθερο ζώδιο από τα 12 δε θα μπορούσε παρά να ήταν in love με τις γάτες. Εκτιμούν αφάνταστα ότι η γάτα τους δεν τους έχει καμία ανάγκη κι όμως τους προσφέρει λίγη περιστασιακή σημασία και συγκρατημένη αγάπη. Η σχέση του Τοξότη με τη γάτα του είναι σαν ένα σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης. Σέβεται ο ένας το χώρο και το χρόνο του άλλου. Οk, η γάτα έχει το πάνω χέρι.

Mήπως είστε από εκείνους που κάθεστε με τις ώρες και βλέπετε βίντεο με σκύλους στα social media; Εμείς πάντως το κάνουμε και μας χαλαρώνει πολύ. Ποια είναι όμως τα πραγματικά dog persons του ζωδιακού; Αυτά που είναι γεννημένα για να έχουν σκύλο; Dog lovers, ενωθείτε!

Καρκίνος: Το ζώδιο που κολυμπάει στο συναίσθημα, δε θα μπορούσε παρά να έχει έναν τρισευτυχισμένο σκύλο ο οποίος την περνάει πραγματικά ζάχαρη. Ο σκύλος του Καρκίνου είναι πολύ ευτυχισμένος αφού απολαμβάνει το φαγητό του, τις βόλτες του, τις ξάπλες και τα χάδια του. Βέβαια ο Καρκίνος θα φρόντιζε ακόμη και περαστική μύγα από το δωμάτιό του, αφού είναι ultra φιλόζωος, ο σκύλος όμως είναι το ζώο που του ταιριάζει.

Ζυγός: Αν κάπου αποφασίσει να αφιερωθεί ο Ζυγός, θα ξεκινήσει από το σκύλο του. Πιστός και αφοσιωμένος ο ένας στον άλλο θα χτίσουν μια σχέση εμπιστοσύνης την οποία θα καλλιεργούν με τα χρόνια ώσπου ο ένας θα επηρεάζει τον άλλο σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούν να κερδίσουν σε διαγωνισμό ομοιότητας σκύλου και κηδεμόνα. Ο Ζυγός είναι ευαίσθητος και με τα αδέσποτα ζώα και θα δεις συχνά να περιποιείται τα σκυλιά της γειτονιάς του ή να είναι πρόεδρος φιλοζωϊκού σωματείου.

Ιχθείς: Ο σκύλος του είναι ένας cool σκύλος που παίζει ασταμάτητα και κάνει ζωή χαρισάμενη. Ο Ιχθείς δεν είναι τόσο υπερπροαστατευτικός όπως ο Καρκίνος και μεγαλώνει έναν ανεξάρτητο σκύλο με περισσότερη ελευθερία ενώ παράλληλα τον κάνει υπάκουο με σωστή εκπαίδευση σύμφωνα με τις οδηγίες ειδικού. Προτιμά μάλιστα τα μεγαλόσωμα σκυλιά και αυτά που έχουν κυνηγετικά ένστικτα γιατί του αρέσει η δράση.