Ο στίχος “μη μου μιλάς για καλοκαίρια” είναι αυτός που θα φορεθεί πολύ για τα συγκεκριμένα ζώδια που το πιο πιθανό είναι να μην σου μιλάνε καθόλου. Μπορεί το καλοκαίρι να έζησες με ένα από αυτά έναν έρωτα μεγάλο -έτσι νόμιζες- αλλά το φθινόπωρο το σκηνικό αλλάζει και όχι μόνο λόγω εποχής. Βέβαια, ξέρουμε ότι οι καλοκαιρινοί έρωτες συνήθως ολοκληρώνονται μετά την επιστροφή μας από τις διακοπές. Η διαφορά είναι ότι τα παρακάτω ζώδια δεν τελειώνουν το ρομάντζα με “χάρηκα για όσα ζήσαμε” αλλά αντίθετα επιλέγουν να εξαφανιστούν. Είναι το γνωστό μας “ghosting” που έχει μπει ολοένα και περισσότερο στις σχέσεις μας. Αν αναρωτιέσαι μήπως το αγόρι που αγάπησες έπαθε κάτι και δεν απαντά στα μηνύματά σου ή σκέφτεσαι αν έκανες εσύ κάτι λάθος, θυμήσου απλά τι ζώδιο είναι. Αν είναι ένα από τα τρία που στα οποία αναφερόμαστε τότε ξέρεις.

Δίδυμος

Μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του Διδύμου είναι η πνευματική περιέργεια. Κολλάει με τους ανθρώπους που τον ιντριγκάρουν, που μπορεί να είναι στο ίδιο μήκος κύματος εγκεφαλικά και που μπορούν να τον κρατούν σε εγρήγορση. Αν τραβήξεις την προσοχή ενός Διδύμου είναι σαν ο υπόλοιπος κόσμος να υποχωρεί και να είστε μόνο εσείς οι δύο. Και είναι τόσο γοητευτικός που είναι εύκολο να παρασυρθείς σε ένα ρομάντζο μαζί τους. Ωστόσο, η άλλη πλευρά του νομίσματος σε αυτό το ρομάντζο είναι ότι μόλις ο ενθουσιασμός ξεθωριάσει, χάνουν το ενδιαφέρον τους το ίδιο γρήγορα ή η προσοχή τους πάει σε κάτι καινούργιο. Έτσι απλά, το ζώδιο του αέρα, εξαφανίζεται από τη ζωή σου, συχνά ακολουθώντας την τάση του ghosting.

Ζυγός

Ο Ζυγός ερωτεύεται χάρη στη σύνδεσή του με την Αφροδίτη οπότε δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να είναι σε σχέση. Ψάχνει πάντα μία σύντροφο που φέρνει ισορροπία και συμμετρία στη ζωή. Υπάρχει κάτι εξαιρετικά ρομαντικό στο καλοκαίρι για έναν Ζυγό αφού εκτιμά την ομορφιά του ζεστού καιρού και τις καλοκαιρινές νύχτες. Φυσικά, θέλει κάποιον τα τα μοιραστεί όλα αυτά. Όταν όμως το φθινόπωρο πλησιάζει και η κανονικότητα επιστρέφει συνειδητοποιεί ότι ο καλοκαιρινός έρωτας δεν ήταν γραφτό να κρατήσει. Όταν αυτό συμβεί, θα κάνει οτιδήποτε για να αποφύγει δυσάρεστες συνέπειες ενός κανονικού χωρισμού. Προκειμένου να μη το αντιμετωπίσει κατάμουτρα, επιλέγει να γίνει “φάντασμα”. Νιώθει τύψεις για αυτό απλά όχι αρκετές για να αναλάβει την ευθύνη και να συναντήσει από κοντά το άλλο πρόσωπο.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το απόλυτο ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού και έχει μια εσωτερική αισιοδοξία και πάθος για τη ζωή. Αν μια ρομαντική ιστορία ήταν ζώδιο, θα ήταν Τοξότης: ζεστή, ενθουσιώδης, ρομαντική και υπέροχα προσωρινή. Ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου, ο Τοξότης έχει την τάση να ερωτεύεται για λίγο. Εκτιμά την ελευθερία του και του αρέσει να πηγαίνει και να έρχεται όπως θέλει εκείνος. Όταν φεύγει, είναι συνήθως πολύ γρήγορα και χωρίς προειδοποίηση. Δεν είναι ότι έχει πρόθεση να είναι κακός ή σκληρός, απλά δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στην αλλαγή των εποχών, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να κρατήσεις έναν Τοξότη που είναι έτοιμος να προχωρήσει και να φύγει από την πόρτα με το αεράκι.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below