Το τέλος μιας ρομαντικής σχέσης μπορεί να είναι ιδιαιτέρως επώδυνο και σκληρό. Ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει διαφορετικά αυτή την κατάσταση, με ορισμένους να δυσκολεύονται να δεχτούν τον χωρισμό και να καταλήγουν να προσκολλώνται στον πρώην σύντροφό τους, τόσο που να του προκαλούν μέχρι και πρόβλημα στην καθημερινότητά του.

Από την παρακολούθηση των κινήσεων του πρώην στα social media μέχρι την καταγραφή κάθε κίνησής του στην πραγματική ζωή – τακτική που στα αγγλικά ονομάζεται stalking- τα παρακάτω ζώδια το ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο.

Καρκίνος

Ο πιο ακίνδυνος – εμμονικός πρώην. Οι Καρκίνοι δυσκολεύονται να απεμπλακούν από μία σχέση, ακόμα κι αν αυτή δεν ήταν η καλύτερη. Παρακολουθούν τις κινήσεις του πρώην συντρόφου τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και αρκετό καιρό μετά τον χωρισμό και μπορείτε να είστε σίγουρες πως θα γνωρίζουν ακόμα και το πιο άκυρο like που κάνατε. Δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα, αλλά το να ξέρετε πως κάποιος γνωρίζει κάθε κίνησή σας στα social media είναι λιγάκι ανατριχιαστικό. Για να γλιτώσετε, και εσείς και ο Καρκίνος που υπήρξε στη ζωή σας, καλύτερα να τον μπλοκάρετε.

Παρθένος

Η Παρθένος δεν προσκολλάται στον άλλο τόσο εξαιτίας της ανάγκης της για επιβεβαίωση ή της εξάρτησής της από τη σχέση, αλλά λόγω της υπερηφάνειας της. Θα παρακολουθεί κάθε κίνηση του πρώην, τόσο διαδικτυακά όσο και στην πραγματικότητα, για να σιγουρευτεί πως δεν την απατούσε. Αν δει πως υπάρχει νέα σύντροφος αρκετά σύντομα τότε θα υποψιαστεί ότι κάτι «παιζόταν» από νωρίς και έτσι θα πληγωθεί ο εγωισμός της. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορεί παρά να μην κάνει την έρευνά της πάνω στο θέμα και να καταλήξει να στενοχωρηθεί η ίδια περισσότερο, αλλά και να προκαλέσει προβλήματα στη ζωή των άλλων.

Τοξότης

Ο φρεσκοχωρισμένοι και πληγωμένοι Τοξότες τείνουν να περιφέρονται στη γειτονιά των πρώην συντρόφων ελπίζοντας να τους εντοπίσουν. Θέλουν να βρίσκονται κοντά στο άτομο που αγαπούν για να νιώθουν την ενέργειά τους. Είναι αρκετά υπερήφανοι για να ζητήσουν δεύτερη ευκαιρία, αλλά αυτό δεν τους σταματά από το να κάνουν stalking στους πρώην. Παρακολουθούν, βλέπουν, ρωτούν και έτσι δεν καταφέρνουν να προχωρήσουν παρακάτω.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below