Καρκίνος

Ένα επαγγελματικό ταξίδι θα σας ξυπνήσει νέες ιδέες, καθώς και το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο, και αυτό θα τονώσει  πολύ την κάπως πεσμένη αυτοπεποίθησή σας. Στα οικονομικά σου προβλέπεται αύξηση των εσόδων, οπότε με τον σωστό προγραμματισμό πολύ σύντομα θα γεμίσετε χαμόγρλα. Και ευρώ!

Ζυγός

Ο μεγάλος όγκος δουλειάς θα σας δημιουργήσει μεγάλη πίεση. Όμως  η δουλειά αυτή θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά και ευχάριστη, με αποτέλεσμα να απολαύσετε όλη αυτή την εργασία. Θα υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να επενδύσετε. Απλώς έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και οι μετοχές σας θα ανένουν. Και κυριολεκτικά!

 Τοξότης

Στα οικονομικά όλα φαίνονται να βελτιώνονται και κάποια τυχερά έσοδα θα σας;καταπλήξουν και θα σας κάνουν να χαμογελάσετε ξανά! Προσοχή, τυχερά έσοδα και όχι τυχερά παιχνίδια. Μην μπερδεύεστε. Τα ρίσκα απαγορεύονται.

Αιγόκερως

Στα οικονομικά κρατάτε καλό τιμόνι κι αυτό σας προσδίδει ασφάλεια και ικανοποίηση. Αν καταφέρετε να καταπνίξετε κάποιες ορέξεις σας για κατανάλωση, τότε όλα θα πάνε καλά. Αφήστε για λίγο τις διαδικτυακές αγορές.