Το αίσθημα χαράς και υπερηφάνειας που νιώθεις όταν καταφέρνεις αυτό για το οποίο προσπάθησες σκληρά, είναι απερίγραπτο. Οι γυναίκες που βγαίνουν μπροστά, διακρίνονται στον τομέα επιλογής τους, δε φοβούνται να είναι φιλόδοξες και που η συμβολή τους κάνει τον κόσμο καλύτερο, είναι αξιοθαύμαστες και πρέπει να επιβραβεύονται.

Κάθε μία γυναίκα θέτει διάφορους στόχους στη ζωή της, τους οποίους προσπαθεί να πετύχει. Το να βρεις το θάρρος και να αποφασίσεις ποια θέλεις να είσαι και τι θέλεις να κάνεις… Το να χτίζεις δυνατά όρια, η αφοσίωση στα όνειρά σου, τα μεγάλα ρίσκα, το να υπερασπίζεσαι ποια πραγματικά είσαι και να προσφέρεις στον κόσμο όσα περισσότερα μπορείς, χαρακτηριστικά άρρηκτα συνδεδεμένα με όσα πρεσβεύει ο οίκος Moët & Chandon, είναι πολύ μεγάλα επιτεύγματα που αξίζει να γιορτάζουμε και να επευφημούμε με κάθε ευκαιρία.

Με ιστορία σχεδόν 300 ετών, το όνομα Moët & Chandon παραμένει το σύμβολο της γιορτής και της επιτυχίας σε πείσμα ενός κόσμου που συνεχώς μεταβάλλεται, όχι απαραίτητα με τον καλύτερο τρόπο. Σε μια ζωή λοιπόν, που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα ή που καμιά φορά σταματάει απότομα, εμείς είμαστε εκείνοι που επιβάλλεται να της δώσουμε την απαραίτητη αξία, όπως επίσης και να γιορτάζουμε την κάθε στιγμή της σα να είναι μοναδική.

Γι’ αυτόν το λόγο, σε συνεργασία με το Marie Claire Greece και στο πλαίσιο του Marie Claire Power Talk, του digital συνεδρίου για την ισότητα των γυναικών στην κοινωνία και τον εργασιακό τομέα, όπου θα ακούσουμε και τα tips της Life Strategist Μάρας Λαουτάρη για το πώς να γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας,  η Moët & Chandon προσφέρει σε 4 τυχερές MC power talk viewers 4 μοναδικά Moët experiences.

Συγκεκριμένα, οι 4 νικήτριες του διαγωνισμού θα κερδίσουν 4 dinner (ένα για την κάθε νικήτρια) για 2 άτομα στα εστιατόρια Alleria και Malconis τα οποία θα πραγματοποιηθούν εντός Νοεμβρίου.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι απλή:
-Follow @marieclairegreece
-Like στο σχετικό post του διαγωνισμού στο Instagram
-Mention τη φίλη σας που επιθυμείτε να γιορτάσετε μαζί τις επιτυχίες σας

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η σαμπάνια Moët & Chandon @moetchandon και το Marie Claire Greece @marieclairegreece σε προσκαλούν να γιορτάσεις τις επιτυχίες σου. Στο πλαίσιο του Marie Claire Power Talk, γιορτάζουμε μαζί αντλώντας έμπνευση, ιδέες και κίνητρα από επιτυχημένες γυναίκες που ήδη διαμορφώνουν το μέλλον του κόσμου και μοιράζονται με προθυμία τις ξεχωριστές τους εμπειρίες στο digital συνέδριο του Marie Claire για την ισότητα. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ αξίζει να εκτιμήσουμε και να γιορτάσουμε την κάθε μικρή ή μεγαλύτερη επιτυχία μας, γι’ αυτό η Moët & Chandon προσφέρει σε 4 τυχερές MC power talk viewers 4 μοναδικά Moët experiences. Συγκεκριμένα, οι 4 νικήτριες του διαγωνισμού θα κερδίσουν 4 dinner (ένα για την κάθε νικήτρια) για 2 άτομα στα εστιατόρια @aleriarestaurant και @malconis , τα οποία θα πραγματοποιηθούν εντός Νοεμβρίου. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι απλή: -Follow @marieclairegreece -Like στο σχετικό post του διαγωνισμού στο Instagram -Mention τη φίλη σας που επιθυμείτε να γιορτάσετε μαζί τις επιτυχίες σας Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να είστε άνω των 18 ετών. Ο διαγωνισμός λήγει στις 25 Οκτωβρίου και οι νικήτριες θα ανακοινωθούν με το πέρας του διαγωνισμού. Καλή τύχη! #MoetChandon #MoetMoment #marieclairegreece #marieclairegr #marieclairepowertalk Με μία φιάλη Moët να ανοίγει κάθε δευτερόλεπτο κάπου στον κόσμο, η Moët & Chandon γνωρίζει ότι κάθε δευτερόλεπτο κρύβει μια εμπειρία – και κάθε εμπειρία κρύβει μια ευκαιρία να ζήσουμε ένα #moetmoment !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Claire Greece (@marieclairegreece) στις

Με μία φιάλη Moët να ανοίγει κάθε δευτερόλεπτο κάπου στον κόσμο, η Moët & Chandon γνωρίζει ότι κάθε δευτερόλεπτο κρύβει μια εμπειρία – και κάθε εμπειρία κρύβει μια ευκαιρία να ζήσουμε ένα #moetmoment.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below