Το πρώτο τεύχος του καλοκαιριού μας βρίσκει ήδη στα ανοιχτά, στο κατάστρωμα ενός θρυλικού γιοτ. Αφού φιλοξένησε γαλαζοαίματους και σταρ του Χόλιγουντ, η «Αστάρτη» υποδέχθηκε αυτόν τον μήνα την ομάδα του Marie Claire που φωτογράφησε τα πιο γοητευτικά σύνολα της σεζόν με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Στο ίδιο κλίμα ελευθερίας, οι συνδυασμοί που φοριούνται όλο το καλοκαίρι στην πόλη και στα νησιά είναι αναπάντεχοι, σέξι, και έχουν πάντα ως κριτήριο μια γυναίκα που δεν σταματά να κινείται: τολμηρά κολάν, σακάκια πάνω από σορτς και φορέματα που γιορτάζουν τη μόδα ντύνουν τις πιο μεγάλες ημέρες του χρόνου.

Το Marie Claire ήταν το μοναδικό ελληνικό Μέσο που ταξίδεψε με τo θρυλικό τραίνο της Chanel στο Παρίσι και παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα το παρασκήνιο της μαγικής Cruise συλλογής 2019/20.

Ακόμη, οι πιο ενδιαφέρουσες και γοητευτικές γυναίκες του κόσμου φωτογραφίζονται και μιλούν για όσα έχουν πετύχει και ονειρεύονται.

Και όπως σε κάθε τεύχος, όλες οι καινοτομίες από τον κόσμο των καλλυντικών δοκιμασμένες από τις editors ομορφιάς, τα νέα μυστικά για όμορφη επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο και το μοναδικό δεδομένο που έχει σημασία: το ιδανικό σώμα παραλίας είναι το δικό μας!

Marie Claire μια γυναίκα με πάθος, εσύ!