Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το Θέμα με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα
2. Την απόλυτη βιογραφία «Τζάκι Κένεντι Ωνάση – Το πορτρέτο μιας πρώην Πρώτης Κυρίας» του Lester David.
Ο ορισμός της μοιραίας γυναίκας, κυριολεκτικά και μεταφορικά, υπήρξε πρωταγωνίστρια στην παγκόσμια σκηνή επί δεκαετίες. Δίπλα της δολοφονήθηκε ο JFK και έζησε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Η λάμψη της όμως παρέμεινε ξεχωριστή και αυτόφωτη, πέρα από τους άντρες που την πόθησαν και, όπως νόμιζαν, την κατέκτησαν.
Η φράση «μυθιστορηματική ζωή» θα μπορούσε να έχει ως ιδανικό παράδειγμα τη Τζάκι Κένεντι-Ωνάση. «Ουδέποτε υπήρξε αρχηγός κράτους» γράφει χαρακτηριστικά ο συγγραφέας Lester David «όπως η Βρετανή Μάργκαρετ Θάτσερ ή η Ισραηλινή Γκόλντα Μέιρ. Ουδέποτε αναμείχθηκε σε κάποιο σκάνδαλο με γαλαζοαίματους ή κοινούς θνητούς, όπως η Νταϊάνα, η
πριγκίπισσα της Ουαλίας ή η Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Ποτέ δεν έγινε αφορμή για κάποιο πόλεμο όπως η Ωραία Ελένη της Τροίας, ούτε κέρδισε κάποιο βραβείο Νόμπελ όπως η Μαρία Κιουρί. Κι όμως, η Τζάκι Ωνάση είχε προσελκύσει περισσότερο την προσοχή του κοινού απ ό,τι οι περισσότερες απ αυτές.
Είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς κάποια άλλη γυναίκα της οποίας η κάθε κίνηση να τράβηξε την προσοχή ώστε να καταγραφεί πλήρως ή να συζητήθηκε ή ν' αποτέλεσε αιτία διαφωνιών τόσο πολύ. Κι όμως, κάποιος
βιογράφος την αποκάλεσε 'την πιο διάσημη γυναίκα στην ιστορία από την εποχή της Κλεοπάτρας'».
Στο βιβλίο του, ο Lester David, συνδυάζοντας αμέτρητες πηγές, μαρτυρίες και στοιχεία, συνθέτει το προφίλ μιας σπουδαίας γυναίκας. Ο συγγραφέας συνεπαίρνει με το ύφος της αφήγησής του τον αναγνώστη στην εξιστόρηση όσων συνέβησαν στην απίστευτη ζωή μιας μοναδικής προσωπικότητας. Διότι η ζωή της Τζάκι μοιάζει με παραμύθι, λαμπερό αλλά και βαθιά σκοτεινό ταυτόχρονα.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ την εκπληκτική βιογραφία «Τζάκι Κένεντι Ωνάση – Το πορτρέτο μιας πρώην Πρώτης Κυρίας» του Lester David.

3. Τη συλλεκτική έκδοση «100% ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ» με 100 συνταγές που δεν πρέπει να χάσετε. Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, μια συλλεκτική, ξεχωριστή έκδοση που δεν πρέπει να χάσετε!
“100% ΑΝΟΞΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ”!
Έρχεται η Κυριακή και φέρνει την άνοιξη για τα καλά στην κουζίνα μας! 100% ΑΝΟΞΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ
200 σελίδες, 100 μοναδικές συνταγές από τους καλύτερους σεφ, μάγειρες και συνεργάτες μας, σε ένα τεύχος αφιερωμένο στα γλυκά της Άνοιξης που διεκδικούν και κερδίζουν τον τίτλο των πιο ευωδιαστών, των πιο θελκτικών της χρονιάς! Φτιαγµένα µε φρέσκο γάλα και τυριά, τα πιο µυρωδάτα χάρη στα ελληνικά βότανα και χόρτα, µε φρούτα ζουµερά και ζωηρόχρωµα, στολίζουν τραπέζια οικογενειακά, γιορτινά και καθηµερινά!
ΓΛΥΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΤΥΡΕΝΙΑ
Εµείς τα λέµε µελιτίνια, λυχναράκια, χλουρόπιτες, γιαουρτόπιτες, µελόπιτες και γαλατόπιτες. Βασικό υλικό για όλα, φρέσκα τυριά και γάλα, ανοιξιάτικα, τα πιο πλούσια, τα πιο νόστιµα!
ΤΑΡΤΕΣ & ΦΡΟΥΤΟΓΛΥΚΑ
Οι τάρτες την άνοιξη γίνονται πιο χρωµατιστές και αρωµατικές από ποτέ. Μαζί, κέικ και «τούρτες» µε βάση από παντεσπάνι, που δοξάζουν τους ζουµερούς καρπούς στα καλύτερά τους.
ΠΑΣΤΑ ΦΛΟΡΑ & ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Και όχι µόνο, γιατί εδώ χωράνε και κρέπες, φλογέρες, πιτάκια και όλα τα φρουτένια ανοιξιάτικα γλυκά που δεν έχουν δική τους κατηγορία! Με βασικά υλικά την έµπνευση, το αλεύρι και τα φρούτα, φρέσκα, σε µαρµελάδα ή σε γλυκό κουταλιού, ετοιµάζουµε γλυκά γεµάτα αρώµατα και γεύση εποχής!

ΔΡΟΣΕΡΑ & ΠΑΓΩΜΕΝΑ
Φτιάχνουµε γλυκά ψυγείου µε φράουλες, κεράσια και βερίκοκα και ετοιµάζουµε την κατάψυξή µας να υποδεχτεί τα πρώτα παγωτά, τις γρανίτες και τα σορµπέ, φρουτένια και ακαταµάχητα, καθώς οι θερµοκρασίες ανεβαίνουν!
ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ & ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ
Φτιάχνουµε µαρµελάδες και γλυκά του κουταλιού και κρατάµε την Άνοιξη κλεισµένη σε βαζάκια, που περιµένουν να ανοίξουν για να ξεχυθούν τα αρώµατά τους!
Γιατί τα δικά µας γλυκά, µε τα καλύτερα και πιο αγαπηµένα προϊόντα της ελληνικής γης, είναι τα αγαπηµένα µας!
“100% ΑΝΟΞΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ”! Μια συλλεκτική, ξεχωριστή έκδοση, απαραίτητη σε κάθε σπίτι.
Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΘΕΜΑ!
Μην το χάσετε!

4. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.
Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :
1. Την εφημερίδα.

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media. Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.
Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που
απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.
3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku. Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.