Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

 1. Την εφημερίδα
 2. Τo έγκυρο Λεξικό Ψυχολογίας του Cambridge β΄τόμος

Δεκάδες όρους της ψυχολογίας χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας επικοινωνία, συνήθως χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς σημαίνουν. Το καλύτερο λεξικό ψυχολογίας στον κόσμο έρχεται να λύσει όλες τις απορίες και τις ασάφειες.

To κορυφαίο έργο της σύγχρονης Ψυχολογίας για το οποίο εργάστηκαν για πολλά χρόνια περισσότεροι από 150 καταξιωμένοι επιστήμονες έρχεται την Κυριακή στο Θέμα: Το Λεξικό Ψυχολογίας του Cambridge, το πρώτο και μοναδικό λεξικό στην ιστορία του κλάδου που ερευνά, αναλύει και παρουσιάζει μέσα από εκατοντάδες λήμματα κάθε πτυχή της Ψυχολογίας. Πρόκειται για ένα ιστορικό επίτευγμα της δημοφιλούς επιστήμης που έχει μπεί για τα καλά στη ζωή μας δεδομένου ότι υπάρχουν αναρίθμητοι όροι της που χρησιμοποιούμε καθημερινά χωρίς να ξέρουμε τί ακριβώς σημαίνουν.

Τι εννοούμε όταν λέμε πχ για μια κατάσταση ότι είναι «σκέτη κατάθλιψη;» Όταν αστειευόμαστε και χαρακτηρίζουμε κάποιον σαν «μανιακό», συνειδητοποιούμε σε τι αναφερόμαστε; Και τελικά τι είναι νεύρωση; Σε τι διαφέρει από την ψύχωση; Τι διαφορετικό κάνει ο ψυχολόγος από τον ψυχοθεραπευτή, τον ψυχίατρο ή τον ψυχαναλυτή; Και πέρα από αυτά, υπάρχουν έννοιες που φαινομενικά δεν ανήκουν στο πεδίο της ψυχολογίας, η ανάλυσή τους όμως εμπεριέχεται στο μεγάλο, δίτομο «Λεξικό Ψυχολογίας του Cambridge». Πρόκειται για όρους όπως «άδηλη επικοινωνία», «ατομικό επίπεδο ανάλυσης», «προσαρμογή» ή ακόμη και «εθνικός χαρακτήρας», «έκφραση γονιδίου», «νευρογνώση», «σιωπηρή επικοινωνία» κ.α.

Το «Λεξικό Ψυχολογίας» είναι ένα μοναδικό έργο: Φέρει τη σφραγίδα και το επιστημονικό κύρος ενός από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, του Cambridge. Και ταυτόχρονα είναι ένα λεξικό για τον καθένα, πλήρες, αναλυτικό και όσο χρειάζεται επεξηγηματικό, ώστε να αποκαλύψει τα μυστικά -αλλά και την γοητεία της ψυχολογίας.

Το Λεξικό Ψυχολογίας του Cambridge είναι το πρώτο και μοναδικό λεξικό που προσεγγίζει την ευρεία επιστήμη της ψυχολογίας με μια διεθνή, δια- πολιτισμική και διεπιστημονική οπτική. Το αποτέλεσμα αυτό επιτεύχθηκε έπειτα από πολύμηνες συντονισμένες προσπάθειες. Κατ’ αρχάς, συγκροτήθηκαν επιτροπές ειδικών επιστημόνων και συμβούλων έκδοσης στις οποίες συμμετείχαν παγκοσμίου φήμης επιστήμονες στην ψυχολογία, οι οποίοι προέρχονται από πολλές διαφορετικές χώρες. Οι επιστήμονες αυτοί επισκόπησαν και επιμελήθηκαν το σύνολο των βασικών εννοιών προκειμένου να τις επικαιροποιήσουν και να τις εντάξουν σε διάφορα πολιτισμικά πλαίσια, ενσωματώνοντας όποια νεότερη γνώση προσφέρει σήμερα η ψυχολογία διεθνώς.

Τα λήμματα που σχετίζονται με τον πολιτισμό, καθώς και εκείνα που προέρχονται από όλους τους τομείς της ψυχολογίας έχουν γραφτεί έτσι ώστε να απευθύνονται στο ευρύτερο δυνατό κοινό. Παράλληλα έχουν ενταχθεί πολλές έννοιες κεντρικής σημασίας της σύγχρονης ψυχολογίας οι οποίες δεν περιλαμβάνονται σε αντίστοιχα γνωστά έργα. Ο David Matsumoto είναι συγγραφέας και ψυχολόγος με διεθνή αναγνώριση. Πραγματοποίησε τις βασικές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Michigan το 1981, λαμβάνοντας υψηλές διακρίσεις στην ψυχολογία και στα ιαπωνικά. Στη συνέχεια απέκτησε Μ.Α. (1983) και Ph.D. (1986) στην ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της California στο Berkeley. Σήμερα είναι Καθηγητής Ψυχολογίας και Διευθυντής του Culture and Emotion Research Laboratory (Εργαστήριο Έρευνας Πολιτισμού και Συναισθήματος) στο Πανεπιστήμιο του San Francisco, στο οποίο και εργάζεται από το 1989. Επί είκοσι χρόνια έχει εντρυφήσει σε θέματα που αφορούν τον πολιτισμό, το συναίσθημα, την κοινωνική αλληλεπίδραση και την επικοινωνία.

Στα βιβλία του περιλαμβάνονται γνωστοί τίτλοι, όπως τα Culture and Psychology: People Around the World, The Intercultural Adjustment Potential of Japanese, The Handbook of Culture and Psychology, και The New Japan. Έχει λάβει πολλά βραβεία και διακρίσεις στον τομέα της ψυχολογίας, μεταξύ των οποίων ο ορισμός του ως εισηγητή από την Αμερικανική Ψυχολογική Εταιρεία προς τιμήν του G. Stanley Hall. Διευθύνει τη σειρά «Πολιτισμός και Ψυχολογία» των εκδόσεων Cambridge University Press. Είναι επίσης αρχισυντάκτης του Journal of Cross-Cultural Psychology και του Social and Personality Psychology Compass (Τομέας Πολιτισμού και Διαφορετικότητας). Εμφανίζεται σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, και έχει εργαστεί σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

 1. Το Car, το καλύτερο και πιο πλούσιο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο, που άλλαξε τα δεδομένα και στην Ελλάδα.

Το CAR είναι στην κορυφή και της Ελληνικής αγοράς

Το CAR οδηγεί τις εξελίξεις στο αυτοκίνητο.

Το CAR διαβάζεται από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

Το CAR δοκιμάζει, συγκρίνει αναλύει και σας παρουσιάζει χωρίς φόβο και με άποψη.
Το CAR σας ενημερώνει για ό,τι πρέπει να ξέρετε για το αυτοκίνητο με την ανεπηρέαστη γνώμη του, τη βαθιά αυτοκινητιστική του κουλτούρα και τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες υπογραφές.
Το CAR βάζει στο επίκεντρο τον αναγνώστη. Μιλάει εκ μέρους του…
Γιατί το CAR μπορεί!

 

Διαβάστε στο Car Απριλίου, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

ΝΕΟ VOLKSWAGEN T-CROSS

Πρώτη δοκιµή στην Ελλάδα του νέου μικρού SUV
της γερμανικής εταιρείας με τον 1.0 TSI 115 PS.  Στην απαιτητική κατηγορία των B SUV, το νέο T-Cross κάνει ρελάνς με τους μεγάλους χώρους, τη σύγχρονη τεχνολογία και τη στιβαρή οδική του συμπεριφορά.

 

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Τα πολυτελή σεντάν επιστρέφουν δυναμικά.

Η νέα Σειρά 3, πιο ώριμη από ποτέ, απέναντι στην έκπληξη της χρονιάς, το Peugeot 508.

 

BMW Χ7

Το CAR ταξιδεύει αποκλειστικά στις ΗΠΑ.
για να δοκιμάσει τη μεγαλύτερη και πιο πολυτελή BMW που έχει κατασκευαστεί ποτέ, σε ένα κλασικό αμερικάνικο road trip.

 

ΝΕΑ TOYOTA COROLLA HATCHBACK

Το πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο στον κόσμο επιστρέφει ανανεωμένο
και πιο όμορφο από ποτέ.

Το δοκιμάζουμε στην πολύ ενδιαφέρουσα υβριδική του έκδοση.

 

BAC MONO @ISLE OF MAN

Με ένα μονοθέσιο δρόμου στο νησί που δεν έχει όρια ταχύτητας.

 

VW Golf GTI TCR & TCR RACING @ SLOVAKIARING

To CAR οδηγεί αποκλειστικά στην πίστα της Σλοβακίας την πιο δυνατή προσθιοκίνητη έκδοση του Golf GTI. Μετά φοράει φόρμα και κράνος και στρίβει με την αγωνιστική του εκδοχή, το TCR Racing!

 

ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ :

Honda Civic Type R vs Hyundai i30 N Fastback.

Τα δύο κατά τεκμήριο πιο ικανά και τσαμπουκαλεμένα GTI λύνουν τις διαφορές τους στην ανάβαση της Δημητσάνας.

 

ΑΚΟΜΑ ∆ΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ :

DS3 CROSSBACK,

PORSCHE 992/911,

McLAREN 600 LT vs PORSCHE GT3 RS vs LAMBORGHINΙ HURACAN PERFORMANTE,

HONDA CR-V HYBRID,

NISSAN MICRA 1.0 I-GT 100

 

ΟΚΙΜΕΣ ΜΑΚΡΑΣΙΑΡΚΕΙΑΣ

PEUGEOT 2008 1.6 BLUEHDI, SKODA FABIA 1.0 TSI,

OPEL ASTRA 1.4T,

OPEL GRANDLAND X, CITROEN C3 AIRCROSS

1.2 PURETECH 110,

MITSUBISHI SPACE STAR 1.0

 

 

 1. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για όλες τις παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων, με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας.

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ – 2€)

Αυτή την Κυριακή 7 Απριλίου στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για τις παρακάτω παραστάσεις σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ :

 • ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ – Θέατρο Αλίκη
 • ΤΟ ΕΠΟΣ…ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΩΣ – Θέατρο Λαμπέτη
 • ART – Θέατρο Μικρό Παλλάς
 • Ο ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ –  Θέατρο Χορν
 • ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ – Πειραιώς 131, Μουσική Σκηνή (μόνο για εισιτήρια ορθίων)
 • ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ – HAIG ΓΙΑΖΙΤΖΙΑΝ – Πειραιώς 131, Μουσική Σκηνή (μόνο για εισιτήρια ορθίων)

 

Η εξαργύρωση των κουπονιών θα γίνεται από τη Δευτέρα 8/4 έως και την Παρασκευή 12/4, με τους παρακάτω τρόπους :

 

 • Στην ηλεκτρονική σελίδα της Viva με τον κωδικό athin1 για καθεμία από τις παραστάσεις αναλυτικά ως εξής:

www.viva.gr/tickets/theater/theatro-aliki/poulia-ston-aera/

www.viva.gr/tickets/theater/theatro-lampeti/tis-malamos-voukolotragodia/

www.viva.gr/tickets/theater/mikro-pallas/art/

www.viva.gr/tickets/theater/theatro-dimitris-horn/o-vyssinokipos/

www.viva.gr/tickets/music/peiraiws-131/pavlina-voulgaraki/

www.viva.gr/tickets/music/gazi-peiraios-131/foteinh-belisiwtou-xaik-giazitzian/

 

 • με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του Θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4) καθημερινά από τις 09:00 έως τις 21:00 για την παραλαβή των εισιτηρίων της παράστασης, ή/και

 

 • τηλεφωνικά στο 211.1000.365 (09:00-21:00), με την προϋπόθεση ότι θα προσκομίσετε το κουπόνι της προσφοράς στο ταμείο του θεάτρου Αλίκη.

 

 • ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις από τη Δευτέρα 8 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 21 Απριλίου, εξαιρουμένων των βραδινών Σαββάτου και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας. Όσον αφορά στη μουσική παράσταση ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ – XAΪK ΓΙΑΖΙΤΖΙΑΝ- «Συναπάντημα Καρδιάς» ισχύει κατ’ εξαίρεση για τις βραδινές παραστάσεις Σαββάτου 13/4/2019 και 20/4/2019.

 

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις :

 • ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ – Θέατρο Αλίκη (ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ)

Διασκευή – Σκηνοθεσία : Νίκος Μαστοράκης

Πρωταγωνιστούν: Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Θεοδώρα Τζήμου, Ιωάννης Παπαζήσης, Χριστίνα Τσάφου, Νίκος Αρβανίτης, Μαρία Κωνσταντάκη, Γιώργος Χρανιώτης, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Δημήτρης Λιόλιος, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιάννης Ρούσσος.

Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Κυριακή : 20:00, Πέμπτη, Παρασκευή : 21:00, Σάββατο: 18:00

 

 • ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ … ΜΑΛΑΜΩΣ – Θέατρο Λαμπέτη (ΤΡΕΛΗ ΚΩΜΩΔΙΑ)

Σκηνοθεσία : Ελένη Γκασούκα

Τελευταία παράσταση Κυριακή των Βαϊων.

Στο ρόλο της Μαλάμως ο Θανάσης Αλευράς

Πρωταγωνιστούν:

Κώστας Ανταλόπουλος, Μπάμπης Γαλιατσάτος, Αργύρης Γκαγκάνης, Κωνσταντίνος Καϊκής, Jerome Kaluta, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Πάνος Νάτσης, Χάρης Χιώτης, Παντελής Αρουσαλίδης, Νίκος Καραγιαννίδης, Κωνσταντίνος Σακκάς.

Διάρκεια παράστασης: 135 λεπτά ( με διάλειμμα)

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Κυριακή: 20:00, Πέμπτη & Παρασκευή: 21:00

 

 • ART – Θέατρο Μικρό Παλλάς (ΚΩΜΩΔΙΑ)

Σκηνοθεσία : Θοδωρής Αθερίδης

Πρωταγωνιστούν : Θοδωρής Αθερίδης, Άλκις Κούρκουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος

Διάρκεια: 90 λεπτά

 • Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Κυριακή : 20:00, Πέμπτη, Παρασκευή 21:00, Σάββατο: 18:00

 

 • Ο ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ – Θέατρο Χορν του Αντόν Τσέχωφ

Σκηνοθεσία : Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Πρωταγωνιστούν : Θέμις Μπαζάκα, Δημήτρης Λιγνάδης, Κόρα Καρβούνη, Αθηνά Μαξίμου, Γιάννης Κότσιφας, Σίσσυ Τουμάση, Γιώργος Μπινιάρης, Γιάννης Στόλλας, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Γιάννης Γιαννούλης, Τάσος Δημητρόπουλος, Γεωργιάννα Νταλάρα.

Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες

 • Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη & Κυριακή: 20:00, Πέμπτη & Παρασκευή 21:00, Σάββατο : 18:00

 

 • ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ – Πειραιώς 131, Μουσική σκηνή

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή 12 & 19 Απριλίου στις 22:30

Τηλέφωνο θεάτρου για πληροφορίες: 210-3450922

 

 • ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ – XAΪK ΓΙΑΖΙΤΖΙΑΝ- «Συναπάντημα Καρδιάς» – Πειραιώς 131, Μουσική σκηνή

Μαζί τους ο Σωτήρης Μπαλλάς

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο 13 και 20 Απριλίου, στις 22:30.

Τηλέφωνο θεάτρου για πληροφορίες: 210-3450922

 

 

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

 1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για τις παρακάτω παραστάσεις : «Πουλιά στον αέρα»-Θέατρο Αλίκη, «Το έπος της… Μαλάμως»-Θέατρο Λαμπέτη, «Art»-Θέατρο Μικρό Παλλάς, «Ο Βυσσινόκηπος»-Θέατρο Χορν, «Παυλίνα Βουλγαράκη»-Πειραιώς 131, Μουσική σκηνή (μόνο για ορθίους), «Φωτεινή Βελεσιώτου-Χάιγκ Γιαζιτζιάν»-Πειραιώς 131, Μουσική σκηνή (μόνο για ορθίους). 2. Τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν από τη Δευτέρα 8/4 μέχρι και την Παρασκευή 12/4, ισχύουν για όλες τις παραστάσεις μέχρι και την Κυριακή 21/4/2019, εξαιρουμένων των βραδινών Σαββάτου και εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της κάθε μέρας. 3. Ειδικά για τη μουσική παράσταση ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ – XAΪK ΓΙΑΖΙΤΖΙΑΝ- «Συναπάντημα Καρδιάς» τα κουπόνια ισχύουν κατ’ εξαίρεση για τις βραδινές παραστάσεις Σαββάτου 13/4/2019 και 20/4/2019. 4. Η εξαργύρωση των κουπονιών και η αγορά εισιτηρίων μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους : α. στην ηλεκτρονική σελίδα της viva με τον κωδικό athin1

για καθεμία από τις παραστάσεις-όπως διευκρινίζεται στο μονοσέλιδο της εφημερίδας, β. με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του Θεάτρου Αλίκη (Αμερικής4, καθημερινά 09:00-21:00 για την παραλαβή των εισιτηρίων της παράστασης, ή/και γ. τηλεφωνικά στο 211.1000.365 καθημερινά 09:00-21:00, με την προϋπόθεση της προσκόμισης του κουπονιού της προσφοράς στο ταμείο του θεάτρου Αλίκη.

 

 

 1. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.

και με την έκδοση των 2,00€

Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

 

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.

Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

 

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

 

 

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

 

 1. Την εφημερίδα.

 

 1. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.

και με την έκδοση των 2,00€

Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

 

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.

Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

 

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

 

 

 1. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για όλες τις παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων, με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας.

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ – 2€)

Αυτή την Κυριακή 7 Απριλίου στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για τις παρακάτω παραστάσεις σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ :

 • ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ – Θέατρο Αλίκη
 • ΤΟ ΕΠΟΣ…ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΩΣ – Θέατρο Λαμπέτη
 • ART – Θέατρο Μικρό Παλλάς
 • Ο ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ –  Θέατρο Χορν
 • ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ – Πειραιώς 131, Μουσική Σκηνή (μόνο για εισιτήρια ορθίων)
 • ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ – HAIG ΓΙΑΖΙΤΖΙΑΝ – Πειραιώς 131, Μουσική Σκηνή (μόνο για εισιτήρια ορθίων)

 

Η εξαργύρωση των κουπονιών θα γίνεται από τη Δευτέρα 8/4 έως και την Παρασκευή 12/4, με τους παρακάτω τρόπους :

 

 • Στην ηλεκτρονική σελίδα της Viva με τον κωδικό athin1 για καθεμία από τις παραστάσεις αναλυτικά ως εξής:

www.viva.gr/tickets/theater/theatro-aliki/poulia-ston-aera/

www.viva.gr/tickets/theater/theatro-lampeti/tis-malamos-voukolotragodia/

www.viva.gr/tickets/theater/mikro-pallas/art/

www.viva.gr/tickets/theater/theatro-dimitris-horn/o-vyssinokipos/

www.viva.gr/tickets/music/peiraiws-131/pavlina-voulgaraki/

www.viva.gr/tickets/music/gazi-peiraios-131/foteinh-belisiwtou-xaik-giazitzian/

 

 • με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του Θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4) καθημερινά από τις 09:00 έως τις 21:00 για την παραλαβή των εισιτηρίων της παράστασης, ή/και τηλεφωνικά στο 211.1000.365 (09:00-21:00), με την προϋπόθεση ότι θα προσκομίσετε το κουπόνι της προσφοράς στο ταμείο του θεάτρου Αλίκη.

 

 • ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις από τη Δευτέρα 8 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 21 Απριλίου, εξαιρουμένων των βραδινών Σαββάτου και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας. Όσον αφορά στη μουσική παράσταση ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ – XAΪK ΓΙΑΖΙΤΖΙΑΝ- «Συναπάντημα Καρδιάς» ισχύει κατ’ εξαίρεση για τις βραδινές παραστάσεις Σαββάτου 13/4/2019 και 20/4/2019.

 

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις :

 • ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ – Θέατρο Αλίκη (ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ)

Διασκευή – Σκηνοθεσία : Νίκος Μαστοράκης

Πρωταγωνιστούν: Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Θεοδώρα Τζήμου, Ιωάννης Παπαζήσης, Χριστίνα Τσάφου, Νίκος Αρβανίτης, Μαρία Κωνσταντάκη, Γιώργος Χρανιώτης, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Δημήτρης Λιόλιος, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιάννης Ρούσσος.

Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Κυριακή : 20:00, Πέμπτη, Παρασκευή : 21:00, Σάββατο: 18:00

 

 • ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ … ΜΑΛΑΜΩΣ – Θέατρο Λαμπέτη (ΤΡΕΛΗ ΚΩΜΩΔΙΑ)

Σκηνοθεσία : Ελένη Γκασούκα

Τελευταία παράσταση Κυριακή των Βαϊων.

Στο ρόλο της Μαλάμως ο Θανάσης Αλευράς

Πρωταγωνιστούν:

Κώστας Ανταλόπουλος, Μπάμπης Γαλιατσάτος, Αργύρης Γκαγκάνης, Κωνσταντίνος Καϊκής, Jerome Kaluta, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Πάνος Νάτσης, Χάρης Χιώτης, Παντελής Αρουσαλίδης, Νίκος Καραγιαννίδης, Κωνσταντίνος Σακκάς.

Διάρκεια παράστασης: 135 λεπτά ( με διάλειμμα)

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Κυριακή: 20:00, Πέμπτη & Παρασκευή: 21:00

 

 • ART – Θέατρο Μικρό Παλλάς (ΚΩΜΩΔΙΑ)

Σκηνοθεσία : Θοδωρής Αθερίδης

Πρωταγωνιστούν : Θοδωρής Αθερίδης, Άλκις Κούρκουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος

Διάρκεια: 90 λεπτά

 • Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Κυριακή : 20:00, Πέμπτη, Παρασκευή 21:00, Σάββατο: 18:00

 

 • Ο ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ – Θέατρο Χορν του Αντόν Τσέχωφ

Σκηνοθεσία : Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Πρωταγωνιστούν : Θέμις Μπαζάκα, Δημήτρης Λιγνάδης, Κόρα Καρβούνη, Αθηνά Μαξίμου, Γιάννης Κότσιφας, Σίσσυ Τουμάση, Γιώργος Μπινιάρης, Γιάννης Στόλλας, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Γιάννης Γιαννούλης, Τάσος Δημητρόπουλος, Γεωργιάννα Νταλάρα.

Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες

 • Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη & Κυριακή: 20:00, Πέμπτη & Παρασκευή 21:00, Σάββατο : 18:00

 

 • ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ – Πειραιώς 131, Μουσική σκηνή

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή 12 & 19 Απριλίου στις 22:30

Τηλέφωνο θεάτρου για πληροφορίες: 210-3450922

 

 • ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ – XAΪK ΓΙΑΖΙΤΖΙΑΝ- «Συναπάντημα Καρδιάς» – Πειραιώς 131, Μουσική σκηνή

Μαζί τους ο Σωτήρης Μπαλλάς

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο 13 και 20 Απριλίου, στις 22:30.

Τηλέφωνο θεάτρου για πληροφορίες: 210-3450922

 

 

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

 1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για τις παρακάτω παραστάσεις : «Πουλιά στον αέρα»-Θέατρο Αλίκη, «Το έπος της… Μαλάμως»-Θέατρο Λαμπέτη, «Art»-Θέατρο Μικρό Παλλάς, «Ο Βυσσινόκηπος»-Θέατρο Χορν, «Παυλίνα Βουλγαράκη»-Πειραιώς 131, Μουσική σκηνή (μόνο για ορθίους), «Φωτεινή Βελεσιώτου-Χάιγκ Γιαζιτζιάν»-Πειραιώς 131, Μουσική σκηνή (μόνο για ορθίους). 2. Τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν από τη Δευτέρα 8/4 μέχρι και την Παρασκευή 12/4, ισχύουν για όλες τις παραστάσεις μέχρι και την Κυριακή 21/4/2019, εξαιρουμένων των βραδινών Σαββάτου και εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της κάθε μέρας. 3. Ειδικά για τη μουσική παράσταση ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ – XAΪK ΓΙΑΖΙΤΖΙΑΝ- «Συναπάντημα Καρδιάς» τα κουπόνια ισχύουν κατ’ εξαίρεση για τις βραδινές παραστάσεις Σαββάτου 13/4/2019 και 20/4/2019. 4. Η εξαργύρωση των κουπονιών και η αγορά εισιτηρίων μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους : α. στην ηλεκτρονική σελίδα της viva με τον κωδικό athin1

για καθεμία από τις παραστάσεις-όπως διευκρινίζεται στο μονοσέλιδο της εφημερίδας, β. με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του Θεάτρου Αλίκη (Αμερικής4, καθημερινά 09:00-21:00 για την παραλαβή των εισιτηρίων της παράστασης, ή/και γ. τηλεφωνικά στο 211.1000.365 καθημερινά 09:00-21:00, με την προϋπόθεση της προσκόμισης του κουπονιού της προσφοράς στο ταμείο του θεάτρου Αλίκη.

 

 1. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και s

Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα  περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα  ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.