Η τροφή μας είναι το φάρμακό μας, γι’ αυτό θωρακίζουμε τον οργανισμό μας μέσα από θρεπτικές και πεντανόστιμες συνταγές, ιδανικές για παιδιά και γονείς. (Cover)
Το τεύχος που περιμένατε βρίσκεται στα χέρια σας! Είναι γεμάτο υγιεινές ισορροπημένες συνταγές, που κρύβουν μέσα τους τη σοφία της σωστής καθημερινής διατροφής. Ξεφυλλίστε το και ανακαλύψτε:

– Κοτόπουλο nextover

Το αγαπημένο πουλερικό μεταμορφώνεται σε πιάτα αυθεντικής νοστιμιάς, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι μέσα από τη νέα τάση του nextover. Μια ξεχωριστή… στρατηγική η οποία θα σας λύσει τα χέρια και θα κάνει τον προγραμματισμό του εβδομαδιαίου μενού παιχνιδάκι!

14-15
16-17
22-23

– Protein shakes
Ετοιμάζουμε σούπερ πρωτεϊνούχα ροφήματα, που μας χαρίζουν ενέργεια και αντοχή όλη την ημέρα, στην άνεση της κουζίνας μας!

34-35
38-39
42-43
46-47

– Lunch boxes για παιδιά & γονείς…
Σας έχουμε ξεχωριστές ιδέες για το γεύμα των παιδιών στο σχολείο ή το δικό σας, στο γραφείο. Αυτά τα lunch boxes θα γίνουν ανάρπαστα!

56-57
64-65
68-69
72-73

-Θρεπτικά γεύματα
Έξυπνες λύσεις που σας κρατούν υγιείς και που πραγματικά αξίζει να βάζετε καθημερινά στο πιάτο σας!

82-83
86-87
94-95
98-99

Όλα αυτά, φυσικά, συνοδεύονται από έξυπνες ιδέες και χρήσιμες συμβουλές για να πετύχετε το πιο νόστιμο αποτέλεσμα στην κουζίνα του σπιτιού σας!

Και μην ξεχνάτε: Τα υλικά, η προετοιμασία και η εκτέλεση κάθε συνταγής, από το άλφα έως το ωμέγα, εύκολα και απλά, σαν να είμαστε μαζί με τον Άκη στην κουζίνα.

Κάντε ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό σας επιλέγοντας πιάτα βασισμένα σε μια ισορροπημένη διατροφή. Επιλέξτε τις αγαπημένες σας συνταγές από το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας και δώστε ένα γερό boost στον οργανισμό σας κάθε μέρα.

Αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα!
Μην το χάσετε!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below