Αυτή την Κυριακή και κάθε δεύτερη Κυριακή κάθε μήνα, ο απόλυτος οδηγός μαγειρικής, που ο Άκης δημιούργησε αποκλειστικά για εσάς, έρχεται σπίτι σας, με το Πρώτο Θέμα.

Τρίτο τεύχος:
«Τα γλυκά του καλοκαιριού!
20 συνταγές για σπιτικά παγωτά, τούρτες και γλυκά ψυγείου που θα αφήσουν εποχή: Οι πρωταγωνιστές σε αυτό το τεύχος είναι εξαιρετικά νόστιμοι και γλυκαίνουν απίθανα την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.»

Δροσίζουμε το καλοκαίρι μας!

Το τεύχος που περιμένατε βρίσκεται στα χέρια σας! Είναι λαχταριστό, γεμάτο γεύσεις, χρώματα κι αρώματα, άκρως δροσιστικό και σούπερ απολαυστικό. Ξεφυλλίστε το και ανακαλύψτε:

– Υλικό του μήνα: Φρούτα εποχής

Μας συστήνονται και μεταμορφώνονται σε συνταγές μοναδικής νοστιμιάς. Μαθαίνουμε πώς να επιλέγουμε τα καλύτερα και σε ποιες δημιουργίες μας να γίνουν οι πρωταγωνιστές…

– Τεχνική: Φτιάχνουμε γλυκό του κουταλιού…

…και κρατάμε τη γεύση και το άρωμα των αγαπημένων καλοκαιρινών μας φρούτων ζωντανά όλο τον χρόνο.

– Κύμα δροσιάς…

…έρχεται με συνταγές γεμάτες άρωµα και γεύση εποχής, που πηγαίνουν σε άλλη διάσταση τα σπιτικά γλυκά ψυγείου.

– Η στιγμή του παγωτού!

Σας έχουµε τα καλύτερα σπιτικά, χειροποίητα παγωτά ΚΑΙ αυτό το καλοκαίρι!

– Οι τούρτες του καλοκαιριού:

Από brownies μέχρι banoffee και marquise, όλες οι εμπνεύσεις μας υπόσχονται να σας χαρίσουν τις πιο γλυκές αναμνήσεις της ζωής σας!

– Όλα αυτά, φυσικά, συνοδεύονται από έξυπνες ιδέες και χρήσιμες συμβουλές για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην κουζίνα του σπιτιού ή του εξοχικού σας!

Μην ξεχνάτε: Τα υλικά, η προετοιμασία και η εκτέλεση κάθε συνταγής, από το άλφα έως το ωμέγα, εύκολα και απλά, σαν να είμαστε μαζί με τον Άκη στην κουζίνα.

Επιλέξτε τις αγαπημένες σας συνταγές για να γλυκάνετε πεντανόστιμα την καθημερινότητά σας, τους φίλους σας, την οικογένειά σας, τον εαυτό σας. Γιατί παντού και πάντα υπάρχει χώρος για γλυκό, ειδικά όταν είναι φτιαγμένο με αγνές πρώτες ύλες, φαντασία, μεράκι και αγάπη!

Αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα!

Μην το χάσετε!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below