Βρισκόμαστε στο δεύτερο μήνα του καλοκαιριού και κάθε μέρα παρακολουθούμε το δελτίο καιρού για να διαπιστώσουμε πόσο θα μας επιτεθεί η ζέστη. Οι υψηλές θερμοκρασίες και οι μίνι καύσωνες έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους, δημιουργώντας δυσφορία τόσο στο σπίτι όσο και στο εργασιακό μας περιβάλλον και κάνοντάς μας για άλλη μία φορά να μετανιώνουμε που και φέτος δεν αποφασίσαμε να βάλουμε εγκαίρως κλιματιστικό! Κάποιες από εμάς, το κάναμε και από οικολογική συνείδηση. Κάτι όμως έχει αλλάξει.

Παλαιότερα, ο κλιματισμός δεν ήταν τέλειος, όμως η σύγχρονη εκδοχή του κλιματιστικού έχει απαντήσει σε όλα τα προβλήματα του παρελθόντος προσφέροντας το βέλτιστο αποτέλεσμα αθόρυβα και με οικολογική συνείδηση. Η Carrier με τα δυο νέα μοντέλα της Coastal Plus και Platinum αποδεικνύει ότι ως ο εφευρέτης του σύγχρονου κλιματισμού εκμηδένισε τα μειονεκτήματα και πολλαπλασίασε τα πλεονεκτήματα στα μηχανήματα κλιματισμού.

Το Coastal Plus διαθέτει Wi Fi και μπορεί κανείς να το ενεργοποιεί μέσω εφαρμογής ώστε να επιστρέφει σε ένα δροσερό σπίτι, ενώ αντίστοιχα μπορεί να το κλείνει όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού χωρίς να έχει το άγχος ότι καταναλώνει ρεύμα. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι διαθέτει αντιδιαβρωτική προστασία κάτι που το κάνει ιδανικό και για παραθαλλάσιες περιοχές. Επομένως αντιλαμβάνεται κανείς ότι πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας και εξαιρετικού σχεδιασμού.

 

Το Carrier Platinum διαθέτει την έξυπνη λειτουργία intelligent eye η οποία ουσιαστικά διοχετεύει τον αέρα προς το μέρος που επιθυμεί κανείς. Έτσι, ο αέρας μπορεί να σας ακολουθεί μέσα στο χώρο ή να στρέφεται προς την αντίθετη κατεύθυνση, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Το έξυπνο αυτό μηχάνημα απενεργοποιείται μετά από μισή ώρα λειτουργίας αν δεν υπάρχει άνθρωπος στο χώρο, ενώ ξεκινάει και πάλι να λειτουργεί όταν κάποιος επιστρέψει. Διαθέτει επίσης WiFi για να μπορείς να το ενεργοποιείς και να το απενεργοποιείς ακόμα κι όταν δεν είσαι σπίτι καθώς και τη λειτουργία Comfort Humidity η οποία προσαρμόζει το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας μέσα στο χώρο.

Με λίγα λόγια, η υψηλή νοημοσύνη της τεχνολογίας Carrier κάνει τα κλιματιστικά πολύ φιλικά προς τον άνθρωπο αφού είναι αθόρυβα, αυτόματα και δεν επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα. Η εταιρία που εφηύρε τον κλιματισμό ξέρει πώς να προσφέρει λειτουργική και προσιτή πολυτέλεια έχοντας αναβαθμίσει στο μέγιστο όλα της τα μηχανήματα τα οποία καλύπτουν όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις. Ο οικολογικός χαρακτήρας τους προκύπτει από την πληθώρα των φιλικών προς το περιβάλλον χαρακτηριστικών που διαθέτουν, όπως  η λειτουργία X ECO, το ψυκτικό μέσο R32, η ενεργειακή κλάση και η τεχνολογία Inverter. 

Γιατί να εμπιστευτεί κανείς την εταιρία Carrier για το κλιματιστικό του;

Τα οικιακά κλιματιστικά Carrier υπερέχουν, όχι μόνο γιατί έχουν δημιουργηθεί από τους ειδικούς του κλιματισμού, αλλά επίσης γιατί παρέχουν εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις και επιτυγχάνουν την επιθυμητή θερμοκρασία στο χώρο πολύ γρηγορότερα και με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν. Φέρουν 5 έτη εγγύησης για όλα τα μέρη των κλιματιστικών μονάδων. Απλά και καθαρά, χωρίς κρυφούς όρους. Περιέχουν φίλτρα καθαρισμού πενταπλής δράσης, τα οποία καθαρίζουν τον εσωτερικό αέρα και δημιουργούν ένα όμορφο περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Διαθέτουν εξελιγμένες λειτουργίες που σας φροντίζουν ενώ εσείς κοιμάστε ή κάθεστε στο σαλόνι με τους φίλους σας όπως για παράδειγμα η λειτουργία Sleep, η οποία αυξομειώνει αυτόματα τη θερμοκρασία του κλιματιστικού ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν κατά τη διάρκεια της νύκτας. Έτσι, δε θα χρειαστεί ποτέ ξανά να ξυπνήσετε μέσα στη νύκτα για να χαμηλώσετε το κλιματιστικό!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιλογή ενός κλιματιστικού Carrier είναι η πιο σωστή αφού ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών του απευθύνεται σε ευσυνείδητους πελάτες με περιβαλλοντολογικές ευαισθησίες που ξέρουν τι ζητούν και θέλουν να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη και οπωσδήποτε πιο δροσερή.