Ο μαγευτικός κήπος του Balthazar,ένας από τους ομορφότερους κήπους στην καρδιά της Αθήνας, φιλοξένησε την Τρίτη 11 Ιουνίου ένα ξεχωριστό πάρτι μεταξύ καλών φίλων. Ένα πάρτι που στήθηκε «από φίλους για φίλους»,στο οποίο ο αγαπημένος ηθοποιός και επιχειρηματίας Μάνος Γαβράς και η Χρυσάνθη Κουρούπη, Founder of Here C Comes, προσκάλεσαν εκλεκτούς φίλους τους, σε μια όμορφη βραδιά εμπνευσμένη από την κουλτούρα της Casamigos.

Η ultra-premium τεκίλα Casamigos ,συνοδεία ευφάνταστων cocktail, πλαισίωσε με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη συγκέντρωση φίλων και μαζί με το ειδικά σχεδιασμένο Mexican style μενού της βραδιάς, που ανέπτυξε ο επιτυχημένος chef Χριστόφορος Πέσκιας ταξίδεψαν τους καλεσμένους στο συναρπαστικό Μεξικό.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανάμεσα στους φίλους του Μάνου Γαβρά και της Χρυσάνθης Κουρούπη είδαμε: τον Αποστόλη Τότσικα με την Ρούλα Ρέβη, την Τόνια Σωτηροπούλου, τη Νικολέττα Καρρά, τον Νίκο Παπαδάκη,τον Τζον Καγιούλη, τη Σοφία Παυλίδου και τη Φιόνα Γεωργιάδη.

Ο Αποστόλης Τότσικας με τον οικοδεσπότη της βραδιάς Μάνο Γαβρά

Μάνος Γαβράς με τη Νικολλέτα Καρρά και την εκλεκτή παρέα της

Η Τόνια Σωτηροπούλου

Η φιλία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του dna της Casamigos, η οποία έχει ιδρυθεί από τρεις καλούς φίλους, τον George Clooney,  τον Rande Gerber και τον Michael Meldman και παρασκευάζεται σε μικρές παρτίδες. Το όνομα Casamigos προέρχεται από τα διπλανά σπίτια του Clooney και του Gerber στο Μεξικό και σημαίνει “Το Σπίτι των Φίλων”.

Όμως “Το Σπίτι των Φίλων” για την Casamigos σηματοδοτεί πολλά περισσότερα, καθώς αποτελείται από μία ευρύτερη παρέα που συνθέτουν fan της μάρκας, στενοί φίλοι του George, του Rande και του Mike, αρκετές διασημότητες, αθλητές και γνωστοί ηθοποιοί.

Ένα αντίστοιχης λογικής πάρτι καλών φίλων στήθηκε στο Balthazar,με το σκηνικό να είναι βγαλμένο από το Μεξικό και στο επίκεντρό του να βρίσκονται οι φίλοι, που απόλαυσαν τα εύγευστα cocktail της τεκίλας Casamigos.

Η οικοδέσποινα της βραδιάς Χρυσάνθη Κουρούπη μπροστά από το bar της Casamigos

Η Σοφία Παυλίδου με έναν καλό της φίλο

Οι τρεις μοναδικές προτάσεις cocktail που δημιουργήθηκαν ήταν βασισμένες στις γευστικές προτιμήσεις των δύο οικοδεσποτών και εξέπληξαν ευχάριστα τους καλεσμένους, ήταν: “STRAWBERRY SMASH” με Casamigos Blanco Tequila, φράουλα, φρέσκο χυμό λάιμ και φύλλα βασιλικού, “GINGER TOMMY’S MARGARITA” με Casamigos Reposado Tequila, φρέσκο χυμό λάιμ, σιρόπι αγαύης και ginger και τέλος το “HOUSE OF FRIENDS NEGRONI” με Casamigos Anejo Tequila, Casamigos Mezcal, Belsazar Red Vermouth και ιταλικό λικέρ Amaro. Τέλος, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν την Casamigos σκέτη ή με πάγο, ώστε να γνωρίσουν σε βάθος τον πολυδιάστατο γευστικό χαρακτήρα της.

Το καλοκαιρινό πάρτι φίλων στον μαγευτικό κήπο του Balthazar

Τα cocktail της βραδιάς με βάση την ultra-premium τεκίλα Casamigos

 

#HouseOfFriends #Casamigos #CasamigosTequila @Casamigos