Το τένις μας αφορά όλους. Από τεσσάρων χρονών ένα παιδί μπορεί να ξεκινήσει mini tennis και να γνωρίσει αργότερα σε ηλικία 7-8 την ομορφιά του αθλήματος. Ακόμα και σαν ενήλικες μπορούμε να ξεκινήσουμε ερασιτεχνικό αθλητισμό και να παίζουμε τένις μέχρι και στα 80!

Έχοντας κερδίσει τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών Roger Federer το 1996 σε πανευρωπαικούς αγώνες ο Σέργιος Παπαδόπουλος ήδη μετρώντας 16 χρόνια στην προπονητική συνιστά να φέρουμε τα παιδιά μας σε επαφή με το τένις. Τα παιδιά  μαθαίνουν με έμμεσο τρόπο μέσα από παιχνίδια  τις βασικές αρχές του αθλήματος  υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση  ειδικά εκπαιδευμένων προπονητών.

Μέσα στο καταπράσινο Ψυχικό (Κολέγιο) στις εγκαταστάσεις της Sergios Tenis Academy λειτουργεί η πιο διασκεδαστική και πρωτότυπη μέθοδος εκμάθησης τένις με πολύχρωμο και πλούσιο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Παιδικές ρακέτες, χρωματιστά μπαλάκια, όλα προσαρμοσμένα για κάθε ηλικία. Οι ασκήσεις, αποτελούνται από μικρές ιστορίες και αποστολές, που εκτελούνται με ενθουσιασμό, βοηθώντας τα παιδιά να αφομοιώσουν τις κινήσεις.

Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών, αλλά ταυτόχρονα διασκεδάζουν, εκτονώνονται και ψυχαγωγούνται. Η Sergios Tennis Academy  κάθε μέρα από τις  17.00 έως τις 22.00 και Σάββατο από 10.00 έως 17.00 σας περιμένει . Για κάθε επίπεδο  αρχάριο , ερασιτεχνικό . προχωρημένο , αγωνιστικό) σε μικρά γκρουπ μαξ 4 ατόμων, για κάθε ηλικία και με ιδιαίτερη προσοχή και μέριμνα για τα παιδιά.