Η ομάδα του Marie Claire με μεγάλη χαρά στηρίζει το Κοινωνικό Πλυντήριο του Skip, μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία που διευκολύνει τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας που λόγω της κρίσης δυσκολεύονται να καλύψουν ακόμα και τις βασικές τους ανάγκες.

Το Skip σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων δημιούργησε το 2016 το Κοινωνικό Πλυντήριο, το οποίο προσφέρει δωρεάν πλύσεις αγάπης σε όσους το έχουν ανάγκη. Δημιούργησε με δικά του έξοδα μια σταθερή δομή, ένα κτίριο με 5 επαγγελματικά πλυντήρια και 5 επαγγελματικά στεγνωτήρια στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων, όπου και παρέχει τα απορρυπαντικά Skip και τα μαλακτικά Cajoline για να καλύπτει τις καθημερινές μπουγάδες άπορων δικαιούχων του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιώντας, κατά μέσο όρο 400 πλύσεις μηνιαίως.

Το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip, πέρα από τη σταθερή αυτή δομή, βρέθηκε δίπλα σε συνανθρώπους μας και σε έκτακτες καταστάσεις κρίσης. Από την επόμενη μέρα της πλημμύρας στη Μάνδρα και της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι έστησε μια κινητή μονάδα συγκέντρωσης των ρούχων, τα οποία επέστρεφε καθαρά και στεγνά μετά από 2 ημέρες.

Μπορούμε όλοι μαζί να μεγαλώσουμε την προσφορά του Κοινωνικού Πλυντηρίου Skip με έναν πολύ απλό τρόπο. Ανεβάζουμε μία φωτογραφία μας στο Instagram με ένα λευκό T-shirt, χρησιμοποιούμε τα hashtag #WhiteTshirtChallenge #SkipKoinonikoPlintirio, κάνουμε tag τη σελίδα @skip_greece και προκαλούμε έναν φίλο μας να ακολουθήσει το παράδειγμά μας. Για κάθε φωτογραφία που θα ανεβαίνει, το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip προσφέρει πλύσεις αγάπης, με στόχο να προσφέρει τα απορρυπαντικά μιας ολόκληρης χρονιάς στις οικογένειες που στηρίζει το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού».

Εμείς το κάναμε αμέσως με μεγάλη μας χαρά, εσείς;

 

View this post on Instagram

 

Οι editors του marieclaire.gr στηρίζουν το Κοινωνικό Πλυντήριο της Skip και φωτογραφήθηκαν με λευκά T-shirts! Για κάθε τετοια φωτογραφία που ανεβαίνει το Κοινωνικό Πλυντήριο προσφέρει πλύσεις αγαπης με στόχο να προσφέρει απορρυπαντικά μιας ολόκληρης χρονιάς στις οικογένειες που στηρίζει το σωματείο “Οι Φίλοι του Παιδιού” 💛 The marieclaire.gr editors support the Social Laundry Initiative from skip. That’s why we wore this white T-shirts and took some photos! For every photo posted on social media Skip offers laundry to people in need and will also provide detergent for a whole year to the families supported by the organization “Oi Filoi tou Paidiou” 💛 #WhiteTshirtChallenge #SkipKoinonikoPlintirio #marieclairegreece

A post shared by Marie Claire Greece (@marieclairegreece) on