Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

  1. Την εφημερίδα
  2. Το επίσημο Αγγλο-ελληνικό λεξικό του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης “Oxford Learnes’s Dictionary”

Με την σφραγίδα και την εγκυρότητα της Οξφόρδης, ενός εμβληματικού πανεπιστημίου, το λεξικό του «εκπαιδευόμενου» στα αγγλικά είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την ταχύτερη εκμάθηση της πιο δημοφιλούς γλώσσας στον κόσμο.

Η λειτουργία του λεξικού είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας, του ταξιδιού μάλλον, μέσα στον κόσμο μιας ξένης γλώσσας. Ανατρέχοντας στο λεξικό -αντί πχ για την επισφαλή λύση της αυτόματης μετάφρασης on line- καθένας που προσπαθεί να εμβαθύνει τις γνώσεις του, κερδίζει πολλαπλά. Αφ’ ενός μαθαίνει την πλέον έγκυρη μετάφραση της εκάστοτε λέξης που αναζητά, αφ’ ετέρου έρχεται σε επαφή με τον πλούτο της γλώσσας, εφόσον οι λέξεις συνήθως έχουν περισσότερες της μίας σημασίες. Επιπλέον, φυλλομετρώντας ένα κλασικό έντυπο λεξικό, η διαδρομή κατά το πλείστον περιλαμβάνει παρακάμψεις και στάσεις σε άλλες λέξεις, τυχαίες και μη, οι οποίες προσελκύουν την προσοχή.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ένα λεξικό όπως το «Oxford Learner’s Dictionary – Λεξικό της Αγγλικής Γλώσσας για όλους» είναι ένας πραγματικός θησαυρός γνώσης. Με την εμπειρία δεκαετιών και το αδιαμφισβήτητο κύρος του, ο εκδοτικός οίκος Oxford προσφέρει τον καλύτερο τρόπο για να μάθετε την αγγλική γλώσσα και να επιτύχετε στις εξετάσεις σας. Το λεξικό είναι, πάνω από όλα, υποδειγματικά εύχρηστο: Με κατάλληλη σήμανση, που βοηθά τον αναγνώστη να βρει τις λέξεις και τη σημασία τους εύκολα, γρήγορα και σωστά. Είναι πλούσιο και αναλυτικό, με χιλιάδες παραδείγματα από την πραγματική χρήση της γλώσσας και πλούσιες πληροφορίες για την αγγλόφωνη κουλτούρα και τον πολιτισμό. Πρόκειται για μια έκδοση ιδανική για το σπίτι, το σχολείο, το γραφείο, τις εξετάσεις, τα ταξίδια. Με άλλα λόγια, ένας πιστός -και αναντικατάστατος- σύντροφος στη γνώση.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το επίσημο Αγγλο-ελληνικό λεξικό του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης «Oxford Learner’s Dictionary». Το Ελληνο-αγγλικό θα ακολουθήσει την επόμενη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

  1. To GALA, τo κορυφαίο περιοδικό των διασήμων και στις δύο εκδόσεις (4,25€ – 2€)

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :
Αποκλειστικό: Zendaya «Είναι τιμητικό να αποτελώ πρότυπο».
Η ηθοποιός, τραγουδίστρια, σχεδιάστρια, ακτιβίστρια και millionaire ετών 23 εξομολογείται στο «Gala».
Αποκλειστικό: Ζέτα Μακρυπούλια «Έχω συμβιβαστεί και επαγγελματικά και προσωπικά».
Η δημοφιλής παρουσιάστρια και ηθοποιός αποκαλύπτει τις ανασφάλειες της λίγο πριν την τηλεοπτική πρεμιέρα της.
Σανίνα Σάικ: Fun & business στη Μύκονο.
Ελικόπτερα, γοητευτικοί άντρες και μια 28χρονη εξωτική καλλονή ξεσήκωσαν το Νησί των Ανέμων.
Κίλιαν Μέρφι: Ο γκάνκστερ που αγαπούν οι σκηνοθέτες.
Πώς οι «Peaky Blinders» του άλλαξαν τη ζωή.
Διαβάστε ακόμα :
Ζαν-Μισέλ Μπασκιά – Αντι Γουόρχολ: Η φιλία που ταρακούνησε τη Νέα Υόρκη.
Μόδα & Ομορφιά
Τα κομμάτια – κλειδιά της γκαρνταρόμπας και οι νέοι κανόνες του μακιγιάζ.

Αυτή την Κυριακή μόνο στο Gala με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

Την Κυριακή στο ΘΕΜΑ έχουμε Gala και είστε όλοι καλεσμένοι : Λαμπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσμιες αποκλειστικότητες, big events, μόδα, ομορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.
Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€)
και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.
Μην το χάσετε!

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

  1. Την εφημερίδα.
  2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων και με την έκδοση των 2,00€

Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.

Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

 

  1. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και s

Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα  περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα  ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.