Το καλύτερο δώρο κρύβεται μέσα σε ένα τυχερό τεύχος Ιανουαρίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου με το Πρώτο Θέμα! Το Marie Claire έχει γενέθλια και σας κάνει δώρο ένα πολυτελές τριήμερο ταξίδι για δύο στο Παρίσι. Μια τυχερή και το άτομο της επιλογής της θα πετάξουν με την AEGEAN
σε business class για την Πόλη του Φωτός και θα απολαύσουν διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων για τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό από τη MANEssis TrAvEl. Αναζητήστε την ειδική καρτολίνα στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας και μάθετε εάν είστε εσείς η τυχερή «γυναίκα με πάθος»!
Καλή επιτυχία και ραντεβού στο Παρίσι!

 

Μία τυχερή και το άτομο της επιλογής της θα πετάξουν business class με την AEGEAN AIRLINES για την πόλη του φωτός και θα απολαύσουν διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων για τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό από την MANESSIS TRAVEL

Το ξενοδοχείο 5 αστέρων Napoleon Champs-Elysées

Και τι θα μπορούσε να κάνει το ταξίδι ακόμη καλύτερο; Μια designer τσάντα, η Mini Love Velvet Pearls της Pinko, με την χαρακτηριστική rock-chic αγκράφα της θα γίνει δική σας για να κυκλοφορείτε με στιλ στις λεωφόρους της μόδας.

 

Και το αποκορύφωμα; Τιμώντας την γαλλική καταγωγή του, το Marie Claire κάνει την εμπειρία αυτού του ταξιδιού πραγματικά αξέχαστη με μια δωρεάν επίσκεψη για περιποίηση προσώπου στο πιο διάσημο ινστιτούτο ομορφιάς του Παρισιού, το αγαπημένο των Γαλλίδων Ινστιτούτο Darphin και ένα ομώνυμο πολυτελές σετ καλλυντικών, το μυστικό των γυναικών της πόλης για τέλεια επιδερμίδα.