Το πιο πλούσιο τεύχος της Άνοιξης μας οδηγεί χωρίς αντιστάσεις στην πιο ρομαντική εποχή του χρόνου. Την εποχή που οι μέρες μεγαλώνουν και ζητούν περισσότερο γυμνό δέρμα, πιο λεπτά υφάσματα, πιο πολλά φορέματα.

Στο εξώφυλλο, η πανέμορφη Μιράντα Κερ μιλάει για τη νέα της πετυχημένη σειρά καλλυντικών ενώ φοράει τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια της σεζόν.

Η νέα πολυτέλεια δεν καταπιέζει τη γυναικεία σιλουέτα αλλά αντίθετα την ενδυναμώνει, γίνεται η όμορφη πανοπλία με την οποία πηγαίνουμε παντού. Και αυτόν τον μήνα, των πρώτων αποδράσεων, το Marie Claire έχει όλους  τους νέους κανόνες της ολοκληρωμένης  γκαρνταρόμπας που μας ταξιδεύει με στιλ.

Τα αξεσουάρ αλλάζουν το παιχνίδι: παρουσιάζουμε τα νέα brands σε τσάντες και παπούτσια που έχουν αιχμαλωτίσει την προσοχή μας και ορισμένα έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στην καρδιά της Αθήνας η μόδα χορεύει σε ρυθμούς 80s με σέξι τζιν, Tshirts, μίνι και edgy διάθεση.

Τα κοσμήματα φοριούνται σε κάθε περίσταση και τα πιο κομψά βραδινά σύνολα φωτογραφίζονται στο Παρίσι.

Βρείτε ακόμη, το πιο πλήρη οδηγό με τον πρωταγωνιστή της εποχής, το φόρεμα καθώς και προσιτές αγορές που ανανεώνουν αυτόματα το στιλ μας.

Όπως πάντα, τα πιο έγκυρα ρεπορτάζ ομορφιάς: τι αλλάζει στην αντηλιακή προστασία, τι μπορούμε να κάνουμε για καλύτερη επιδερμίδα στο σώμα μας σε απλά βήματα και το πιο hot κούρεμα αυτή τη στιγμή, το καρέ,  με οδηγίες για το σωστό styling.

Αφήστε τον Μάιο να σας παρασύρει

Μarie Claire, μια γυναίκα με πάθος, εσύ.