Τα προηγμένα προϊόντα δεν λειτουργούν μόνο τέλεια, αλλά εκφράζουν και την προσωπικότητα και το στυλ. Στην πραγματικότητα, ο εξαιρετικός σχεδιασμός της Hoover, βελτιώνει το στυλ του σπιτιού, ενώ ταυτόχρονα κάνει την καθημερινότητα εύκολη και απολαυστική! Αυτό είναι που ονομάζουμε, εξειδικευμένη φροντίδα. Όπως και αν έχετε σχεδιάσει το νέο σας σπιτικό, όποια σειρά και αν διαλέξετε η αισθητική της Hoover δεν θα σας προδώσει ποτέ!

Hoover Vanity αισθητική

Καινοτομία και Στυλ: αυτές είναι οι λέξεις κλειδιά για τη σειρά Vanity. Η συγκεκριμένη σειρά συσκευών συνδυάζει την ελαφρότητα του κρύσταλλου, με τη στιβαρότητα του ατσαλιού. Κομψές και σοφιστικέ γραμμές, επαγγελματικών προδιαγραφών, συνδυασμένη με την καινοτόμα εφαρμογή Wizard για απομακρυσμένο τηλεχειρισμό των συσκευών, προσφέρουν εγγυημένα απαράμιλλες επιδόσεις.

Hoover Essence αισθητική

Ο λιτός και απέριττος σχεδιασμός με αντίθεση inox σε μαύρο κρύσταλλο, προσδίδει μια μοναδική, επιβλητική αισθητική, η οποία ενσωματώνεται άριστα σε οποιοδήποτε στυλ κουζίνας. Ταυτόχρονα, η μεγάλη ατσάλινη χειρολαβή προσδίδει μοναδική αίσθηση στιβαρότητας και αξιοπιστίας που συνοδεύει τη σειρά Hoover Essence.

 

H Hoover φροντίζει να έχεις πάντα επαφή με το σπίτι σου

Ψηφιακή εξέλιξη: απομακρυσμένος έλεγχος συσκευών! Στην εποχή των smartphones και των μόνιμα ενεργών συνδέσεων, η Hoover είναι και πάλι μπροστά από την εποχή της και εγκαινιάζει μια σειρά από πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, φούρνους, απορροφητήρες και εστίες που μπορούν να ενεργοποιηθούν, να διαχειριστούν και να παρακολουθούνται από μια κινητή συσκευή, μέσω της εφαρμογής Hoover Wizard. Η συνδεσιμότητα επιτυγχάνεται μέσω Wi-Fi σε μοντέλα One Fi και μέσω NFC σε μοντέλα One Touch.  Η σύνδεση Wi-Fi σου επιτρέπει να ελέγχεις και να ενεργοποιείς τις συσκευές σου, εξ ‘αποστάσεως και να έχεις πρόσβαση σε χρήσιμες λειτουργίες, χάρη στην εφαρμογή Hoover Wizard.

Ανακάλυψέ τα

Εντοιχιζόμενοι Φούρνοι

Κουζίνα σημαίνει καινοτομία

 

Υψηλές προδιαγραφές τεχνολογίας. Υψηλής ποιότητας υλικά. Μαγειρική κορυφαίου επιπέδου. Η νέα σειρά φούρνων Hoover, τα προσφέρει όλα αυτά όπως φροντίζει και για κάθε είδος ανάγκης ή στυλ. Ενσωματώνονται άψογα στην κουζίνα, προσθέτοντας μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών όπως: το Chef-Panel όπου είναι ένα σύστημα κυκλοφορίας αέρα που προσφέρει ομοιόμορφη διανομή της θερμοκρασίας, η οθόνη αφής TFT που προσφέρει άμεση πρόσβαση στις ρυθμίσεις μαγειρέματος και σε ένα ευρύ φάσμα συνταγών, ο εσωτερικός φωτισμός LED για τέλεια ορατότητα και η λειτουργία Hydro Easy Clean για γρήγορο, εύκολο και οικονομικό καθαρισμό του φούρνου.

Εντοιχιζόμενες Εστίες

Προηγμένη τεχνολογία, ακόμη και για τα πιο απλά γεύματα

 

Η νέα σειρά Εστιών της Hoover έχει δημιουργηθεί αξιοποιώντας μόνο τα καλύτερα συστατικά: τεχνολογία, άρτιο σχεδιασμό και υλικά υψηλής ποιότητας. Μια πλήρης σειρά από επαγωγικές και κεραμικές εστίες με τις καλύτερες λύσεις τεχνολογικά. Οι επαγωγικές εστίες κομψές και με μοντέρνο σχεδιασμό. Διαθέτουν χειριστήριο αφής για πλήρη έλεγχο με ένα άγγιγμα και E-Space ζώνη μαγειρέματος που μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ως μια μεγάλη ζώνη μαγειρέματος για μεγάλα σκεύη, ή δύο μικρότερες ξεχωριστές ζώνες. Οι κεραμικές εστίες είναι εμπνευσμένες από την επαγωγή, έχουν νέα εμφάνιση, πιο κομψή και με στυλ. Με νέα χαρακτηριστικά, εμπνευσμένα από τις επαγωγικές εστίες, που μετατρέπουν τη νέα σειρά κεραμικών εστιών, πιο ευέλικτη και αποδοτική.

 

Πλυντήριο Πιάτων

Αστραφτερά Πιάτα

 

Από στενά μοντέλα για μικρές κουζίνες έως κανονικά μεγέθη, με ελκυστικό και μοντέρνο στυλ. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής από μια σειρά χαρακτηριστικών, όπως λιγότερη κατανάλωση, γρήγορη πλύση, οθόνη αφής χειρισμού που μπορούν να καλύψουν όλες τις πιθανές απαιτήσεις και συνδεσιμότητα μέσω της εφαρμογής, για να έχεις πάντα ένα Φωνητικό Βοηθό, να του δίνεις εντολές για το πλυντήριο μέσω smartphone.

Απορροφητήρες

Έξυπνες Λύσεις Αέρα

 

Μια λειτουργική κουζίνα σημαίνει επίσης μια κουζίνα καθαρή από ανεπιθύμητους υδρατμούς και μυρωδιές. Η σειρά απορροφητήρων Hoover καθαρίζει τέλεια την ατμόσφαιρα της κουζίνας, προσθέτοντας μια στιλιστική πινελιά στην κουζίνα, χάρη στο σύγχρονο σχεδιασμό και τα υψηλή ποιότητας υλικά, όπως το ανοξείδωτο ατσάλι και το κρύσταλλο. Ενσωματώνονται άψογα στην κουζίνα, προσθέτοντας μια σειρά, μοναδικών χαρακτηριστικών όπως: φωτισμό LED, περιμετρικά φίλτρα για να διατηρούν καθαρότερο τον αέρα και Full Touch χειριστήριο που μπορείς να απολαμβάνεις άμεση και εύκολη διαχείριση των λειτουργιών.