Η οσμή, πιο συχνά από κάθε άλλη αισθητική εντύπωση, ανασύρει από το υποσυνείδητο μια ανάμνηση, ελάχιστα φθαρμένη από το πέρασμα του χρόνου, γεμάτη ζωντάνια, σχεδόν σα να τη ζούμε εκείνη τη τη στιγμή, γράφει ο Ρόι Μπέτιτσεκ στο βιβλίο του “Τhe Sense of Smell”.

Ακόμα κι αν δεν το παρατηρούμε ή δεν το αντιλαμβανόμαστε, είμαστε περιτριγυρισμένοι συνεχώς από μυρωδιές. Επίσης έχουμε την τάση να συσχετίζουμε ορισμένες μυρωδιές με ανθρώπους που γνωρίζουμε κι αυτό συμβαίνει κυρίως όταν μυρίζουμε ένα άρωμα που φορούσε κάποιος που αγαπάμε. Πολλές φορές όμως αυτό που μυρίζουμε δεν είναι άρωμα, αλλά η μυρωδιά των ρούχων τους.

[email protected]

Οι μυρωδιές έχουν αντίκτυπο στη διάθεσή μας για αυτό και το άρωμα του ρούχου μας είναι τόσο σημαντικό, αφού είναι το άρωμα που έρχεται μαζί μας παντού και κάθε μέρα. Επιπλέον είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το δικό μας άρωμα, την προσωπική μας οσμή και έχει επιπτώσεις στους ανθρώπους με τους οποίους αλληλεπιδρούμε καθημερινά αφού μπορούν αμέσως να συσχετίσουν αυτήν την ιδιαίτερη μυρωδιά με εμάς.

Όταν λοιπόν έπεσε στην αντίληψή μου η νέα δράση του Cajoline σε συνεργασία με ένα fashion brand μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα: To Cajoline ουσιαστικά έπλυνε τα ρούχα ενός ολόκληρου καταστήματος με το νέο Cajoline Intense και ξάφνιασε τους παρευρισκόμενους με το άρωμα του. Οι επισκέπτες στο κατάστημα αναρωτήθηκαν για την υπέροχη μυρωδιά των ρούχων και το Cajoline κατέγραψε τις αντιδράσεις τους με κρυφές κάμερες.

Tα αρωματισμένα ρούχα μπορούν να έχουν κάτι περισσότερο από μια θετική επίδραση επάνω μας. Γιατί όχι μόνο αισθανόμαστε καλά φορώντας τα, αλλά διεγείρονται οι αισθήσεις μας όταν ανοίγουμε τη ντουλάπα και μυρίζουμε το ελκυστικό άρωμα που αναδύει. Φανταστείτε λοιπόν πόσο πιο απολαυστική θα ήταν η εμπειρία του shopping αν συνοδευόταν από φρέσκα και ευωδιαστά ρούχα.

Θέλετε να μυρίζουν και τα δικά σας ρούχα υπέροχα; Γνωρίστε όλες τις Cajoline Intense επιλογές (Passion Gourmande, Tresor d’ orient και Tourbillion de Fraicheur), αποφασίστε ποιες μυρωδιές σας χαρίζουν χαρά και ευεξία και αποκτήστε παραδεισένιο άρωμα στην γκαρνταρόμπα σας επιλέγοντας το ιδανικό.