Οι σύνεδροι που παρακολούθησαν το 1ο Marie Claire The Power Trip στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου, στο Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν μια ατρόμητη γυναίκα, που στα 81 της χρόνια κρατά αμείωτο το πάθος για ζωή και προσπαθεί να ενδυναμώσει όλες τις γυναίκες μέσα από τις δικές της πηγές έμπνευσης.

Ο λόγος για την αθλήτρια και spokesperson της Vichy, κυρία Aναστασία Γερολυμάτου, που έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Αναστασία Καμβύση, Διευθύντρια Σύνταξης Marie Claire, με τίτλο «Πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα».

William Faithful

Η κυρία Γερολυμάτου διηγήθηκε τη δική της ιστορία και παρουσίασε πτυχές της ζωής της από τα χρόνια που έφυγε από την Κεφαλονιά ούσα μόλις 10 χρονών έως τα χρόνια που πέρασε στην Ελβετία. «Πάντα προσπαθούσα non –stop. Λέω σε όλες τις μανούλες να μην το βάζουν κάτω», είπε.

Κόντρα στο ρεύμα, κόντρα στις δυσκολίες που βίωσε από μικρή ως παιδί αλλά και κόντρα στα κύματα.

Η κυρία Γερολυμάτου μίλησε όμως και για τη μεγάλη της αγάπη το windsurfing, που ανακάλυψε όταν ήταν μόλις οκτώ ετών. «Έπαιζα με ένα μονοδένδρι. Κόβω το μονοδένδρι σε τέσσερα ή πέντε κομμάτια, δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς, τα έδεσα κι από τις κόντρα μεριές κι ανέβηκα πάνω με ένα κομμάτι σανίδι να κάνω κουπί. Λέω κι εγώ τότε, είναι ωραία πάνω στα κύματα».

William Faithful

Η συζήτηση έκλεισε με το ισχυρό μήνυμα που θέλησε να περάσει η κυρία Γερολυμάτου στις γυναίκες που παρακολούθησαν τη σύνοδο κορυφής Marie Claire The Power Trip.

«Το όραμά σας είναι η δύναμή σας. Κοιτάξτε γύρω σας τι μπορείτε να κάνετε καλύτερο, σκεφτείτε το καλά και θα τα καταφέρετε», είπε με ένα λαμπερό χαμόγελο και οι σύνεδροι την χειροκρότησαν με θαυμασμό για τον δυναμισμό της και την νεανική της ψυχή.

Κατά τη διάρκεια του 1ου Marie Claire The Power Trip στην Ελλάδα, όλες οι γυναίκες είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα laboratories από τη Vichy στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε δημιουργηθεί , ώστε να ανακαλύψουν την πηγή δύναμης της επιδερμίδας τους. Στο χώρο αυτό μπορούσαν να απολαύσουν ανάλυση της επιδερμίδας από τη δερματολόγο Τζίνα Φιλιππή με τη βοήθεια του Skin Scope, ανάλυση των φυσικών συστατικών και την αποτελεσματικότητά τους στη φροντίδα της επιδερμίδας από την επιστημονική συνεργάτιδα της Vichy Δέσποινα Παπαγεωργίου και ανακάλυψη των αναγκών κάθε επιδερμίδας, καθώς και προτάσεις αντιμετώπισης από τη σύμβουλο αισθητικής της Vichy Μελίνα Μέρμηγκα.

 

Penelope Masouri
Penelope Masouri
Penelope Masouri
Penelope Masouri
Penelope Masouri
Penelope Masouri

 

Penelope Masouri

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below