Το συναρπαστικό ταξίδι γυναικείας ενδυνάμωσης Marie Claire The Power Trip, συμπλήρωσε και η Αννα Χαμαλέλλη, Brand Director Kérastase Greece, που βρέθηκε στο πάνελ «BREAK THE RULES» και ανέδειξε όλους εκείνους τους σημαντικούς λόγους, για τους οποίους μια γυναίκα πρέπει να ξαναγράψει τους δικούς της κανόνες.

Η κυρία Χαμαλέλλη συγκινημένη από το event, είπε πως αυτό που έχει σημασία για τις γυναίκες, είναι πως δεν μπαίνει κανένα «ταβάνι» στα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους τονίζοντας πως αυτό είναι κάτι που ισχύει εδώ και πολλά χρόνια.

William Faithful

Αναφερόμενη στη βιομηχανία του χώρου της ομορφιάς, η Brand Director Kérastase Greece, σημείωσε ότι αυτός ο χώρος εξελίσσεται μαζί με τη γυναίκα και αλλάζει τα στερεότυπα, αναδεικνύοντας αξίες όπως η διαφορετικότητα.

Μιλώντας ως εκπρόσωπος της Kérastase Greece, που έχει σταθεί σύμμαχος στις γυναίκες χάρη στο όραμα και τη φιλοσοφία του brand, είπε ότι όσο πιο δραστικές είναι οι αλλαγές στη ζωή μιας γυναίκας, τόσο πιο δραστικές είναι οι αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της.

William Faithful

«Οι γυναίκες έχουν πιο πολλούς συμμάχους, εμπειρίες και εφόδια για να γράφουν τους δικούς τους κανόνες», τόνισε κλείνοντας την ομιλία της στο πάνελ η κυρία Χαμαλέλλη.

Η Kérastase Greece ήταν ο σύμμαχος των συνέδρων κατά τη διάρκεια της πρώτης συνόδου κορυφής Marie Claire The Power Trip, έχοντας δημιουργήσει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου μπόρεσαν με την πολύτιμη βοήθεια του Master Trainer της Kérastase, Δημήτρη Πέπα, να κάνουν μια επαγγελματική διάγνωση των μαλλιών και του τριχωτού, με τη χρήση ειδικής κάμερας τελευταίας τεχνολογίας και την εφαρμογή K-Profile, ώστε να βρουν εκείνα τα προϊόντα του brand που είναι κατάλληλα για τις ανάγκες των μαλλιών τους. Γιατί τα υγιή, λαμπερά μαλλιά είναι ένα από τα μυστικά κάθε γυναίκας με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό!

Penelope Masouri
Penelope Masouri

 

Penelope Masouri
Penelope Masouri

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below