Μία ακόμα δυναμική και επιδραστική γυναίκα που θα είναι στη λίστα με τις ομιλήτριες στη σύνοδο κορυφής του Marie Claire, Τhe Power Trip που θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 2 Οκτωβρίου. Η Δανάη Μπεζαντάκου, CEO της Navigator Shipping Consultants, θα υποδεχτεί στο Cape Sounio στο Grecotel Exclusive Resort γυναίκες της διεθνούς ναυτιλίας που είναι μέλη της Wista Hellas (Women’s International Shipping and Trading Association) και θα μας μιλήσουν για πρακτικές επιτυχίας.

Η Δανάη σπούδασε International Hospitality and Tourism Management στο Πανεπιστήμιου του Surrey και ηγείται της  Navigator Shipping Consultants. Παράλληλα ασχολείται με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις της οικογένειας Μπεζαντάκου στους κλάδους της ναυτιλίας  και του τουρισμού ( Kefi Tours, Matilda Hotel Zakynthos). Μία από τις επαγγελματικές της επιτυχίες είναι η διοργάνωση του ετήσιου συνεδρίου της Navigator, από το 2001, που συγκεντρώνει τους decision makers  του κλάδου και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ναυτιλιακά συνέδρια  στην Ελλάδα.

Επιλέχτηκε ως  European Young Leader “40 under 40” για το 2014 και είναι επίσης μία από τις Young Global Leaders του Παγκόσμιου Οικονομικού Forum (2015-2020). Το 2011 εκπροσώπησε την Ελλάδα, ανάμεσα σε 100 γυναίκες από 92 χώρες, στο International Visitor Leadership Program (IVLP) “Women In Leadership” που διοργανώθηκε από τη Hillary Clinton στις ΗΠΑ.

Είναι ιδρύτρια και μέλος σε πληθώρα οργανισμών όπως  το πρώτο Ελληνικό U.S. Alumni Association του State Department, το “The Canvas – Debating Business ideas”,το  Open Mind Group και το YES to shipping.

Προέρχεται από μια γυναικοκρατούμενη οικογένεια, με τρεις αδερφές κι έναν πατέρα πουήταν πολύ περήφανος που οι κόρες του τα καταφέρνουν. Πάντα με τη στήριξη η μία της άλλης εξελίχθηκαν ενώέχει κι εκείνη μία κόρη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below