Λίγες ημέρες έμειναν για το Power Trip, μια σύνοδο κορυφής που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και στην Ελλάδα, στις 2 Οκτωβρίου, στο Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort. Συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου, κατό επιδραστικές και ασυμβίβαστες γυναίκες ανοίγουν συζήτηση για όλα όσα αφορούν στον απαιτητικό τρόπο ζωής μας σήμερα κι αποκαλύπτουν από πού εμπνέονται κι αντλούν τη δική τους δύναμη.

Δύο εβδομάδες πριν, τον ρυθμό έδωσαν κάποιες από τις ομιλήτριες που θα βρεθούν στο συνέδριο , περνώντας το δικό τους μήνυμα για τη δύναμη των γυναικών. Η Τόνια Σωτηροπούλου, η Κατερίνα Βρανά, η Αναστασία Γερολυμάτου, η Ασπασία Κουμλή και η Όλγα Αζιλαζιάν, βρέθηκαν σε στούντιο στο Χαλάνδρι και μίλησαν στην κάμερα του Marie Claire, για όλα όσα τις εμπνέουν. Πάρε μια πρώτη γεύση στο account του Marie Claire, στο Instagram. Mε ανεβασμένη διάθεση, εξήγησαν από πού αντλούν οι ίδιες την δύναμή τους αλλά και πώς μπορούμε να ενδυναμώσουμε η μία την άλλη.

Δες το backstage video από την FS Productions

Τις συνεντεύξεις συντόνισε η δημοσιογράφος και digital director του www.marieclaire.gr Εβίτα Τσιλοχρήστου, ενώ την ενδυματολογική επιμέλεια είχε η fashion director του Μarie Claire, Ελίνα Συγγαρέως.

To μακιγιάζ όλων των κυριών επιμελήθηκε η face designer του οίκου Giorgio Armani Beauty, Νίκη Κάνταρου επιλέγοντας για κάθε μία, εκείνο που της ταιριάζει και που τη γεμίζει αυτοπεποίθηση, βασισμένο πάντα στην ιταλική κομψότητα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν είναι τα εξής: Foundation:  Luminous Silk Foundation / Power Fabric, Powder: Neo Nude Powder, Lipstick:  Rouge D’ Armani / Lip Maesstro, Eyes: Black Ecstasy Mascara / Eye Tint eyeshadow και Blush: Armani A’ Blush.

Το hair styling πραγματοποιήθηκε με προϊόντα Kerastase από τον  Άγγελο Γαβριήλ του Sadhu Hair. Συγκεκριμένα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε, είναι : Laque Noire, Huile Discipline Oleo Relax, Elixir Ultime Original, Extentioniste Thermique, L’Incroyable Blowdry, Serum Therapiste, Aura Botanica Creme De Boucles, Nectar Thermique, Keratin Thermique.

Τα

Δες backstage φωτογραφίες

Τόνια Σωτηροπούλου

Κατερίνα Βρανά

Aναστασία Γερολυμάτου

Ασπασία Κουμλή

Εβίτα Τσιλοχρήστου

Όλγα Αζιλαζιάν

Φωτογραφίες: Ανδρέας Σιμόπουλος για το Marie Claire