Μία ακόμη σημαντική ομιλήτρια του Power Trip, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Οκτωβρίου στο Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort, είναι η Σοφία Κουβελάκη.

Πρόκειται για την Εκτελεστική Διευθύντρια του “The HOME Project”, μιας ΜΚΟ, η οποία παρέχει υποστήριξη, προστασία, εκπαίδευση και υπηρεσίες κοινωνικής ενσωμάτωσης σε ασυνόδευτους ανηλίκους. Παράλληλα, ήταν διαχειρίστρια Προγραμμάτων του Ιδρύματος Μποδοσάκη για τα ασυνόδευτα ανήλικα, καθώς και αρμόδια για τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων.

Επιπλέον, έχει εργαστεί στον ΟΗΕ και τη UNICEF στο τμήμα οικονομικής ανάλυσης και κοινωνικής πολιτικής, καθώς και ως σύμβουλος και ερευνήτρια στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διεθνείς σχέσεις στο Brown University των ΗΠΑ και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διεθνή Πολιτική Οικονομία (LSE), καθώς και στα Διεθνή Οικονομικά (Sciences Po Paris). Τέλος, έχει πιστοποιητικό από το πρόγραμμα του Harvard για το τραύμα και την αποκατάσταση των προσφύγων.

Στο Marie Claire Power Trip θα μοιραστεί μαζί μας μερικά από τα πιο πολύτιμα μαθήματα που έχει πάρει από τη δουλειά της και θα μας εμπνεύσει με το έργο και τη δράση της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below