Μια όμορφη καθημερινότητα απαιτεί ένα περιβάλλον που σε εμπνέει και τις περισσότερες φορές την αναζητάμε στην Τέχνη. Σπάνια θα χαρακτήριζε κανείς μια τηλεόραση ως έργο τέχνης αλλά η OLED Gallery TV αποτελεί εξαίρεση. Είναι ένας “πίνακας” ζωγραφικής βγαλμένος από το μέλλον που αλλάζει τους κανόνες της διακόσμησης στο σπίτι σου. Ειδικά για σένα που θέλεις να ζεις σε ένα χώρο που έχει τη δική σου προσωπική πινελιά.

Η OLED Gallery TV σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις την προσωπική σου συλλογή με όμορφα έργα τέχνης και διάσημα τοπία από τη βιβλιοθήκη εικόνων της LG ή ακόμα και δικές σου φωτογραφίες. Χρησιμοποιεί αυτο-φωτιζόμενα pixel αντί οπίσθιο φωτισμό κι έτσι μπορεί να δημιουργήσει πιο καινοτόμα σχέδια εξαιρετικά λεπτών πλαισίων με σχεδόν καθόλου περιθώριο και με δυνατότητες κάμψης ή ακόμα και τύλιξής τους ενώ με το τόσο λεπτό προφίλ της μοιάζει κολλημένη στον τοίχο. Μοιάζει με έργο τέχνης από οποιαδήποτε γωνία και να την δεις.

Τα έργα τέχνης δεν είναι όμως μόνο για… τον τοίχο. Η LG OLED Gallery μπορεί να συνοδεύεται από το Gallery stand που σου δίνει την ελευθερία να την τοποθετήσεις σε όποιο σημείο του σπιτιού σου θέλεις. Μπορείς να την τοποθετήσεις σε εμφανές σημείο και να μετατρέψεις το σπίτι σου σε γκαλερί. Με ένα μόνο αξεσουάρ μπορείς να αναβαθμίσεις τον εσωτερικό χώρο σου και να συνδυάσεις άψογα τη λειτουργικότητα με το design.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Το Gallery stand προσδίδει κομψότητα στο χώρο σου δεν έχει πολύπλοκη διαδικασία τοποθέτησης και διαχείρισης. Διαθέτει επίσης ένα συνοδευτικό στήριγμα και αξεσουάρ που επιτρέπει στην τηλεόρασή σου να στηρίζει και άλλες μικρές συσκευές καθώς και τη ρύθμιση του ύψους σε τρία επίπεδα.

Το σύστημα διαχείρισης καλωδίων σχεδιάστηκε με γνώμονα τη διατήρηση της premium εμφάνισης αφού υπάρχει η δυνατότητα απόκρυψής τους, ενισχύοντας την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε γκαλερί.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα της συγκεκριμένης τηλεόρασης είναι ότι σε απελευθερώνει από την ανάγκη για έπιπλα τηλεόρασης. Θα δώσει στο σπίτι την αίσθηση φινέτσας που ψάχνεις χωρίς να χάσει την μινιμαλιστική αισθητική του.

Η LG OLED Gallery είναι εξάλλου μια τηλεόραση που σχεδιάστηκε για να μην εισβάλει στο σαλόνι σου σαν μεγάλο αντικείμενο αλλά να μοιάζει αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης.

Η καινοτομία και η τεχνολογία συμβιώνουν με τη σχεδίαση και η δημιουργία της είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του φημισμένου σχεδιαστή Karim Rashid με την LG. O ίδιος έχει χαρακτηριστεί ως “ο πιο διάσημος βιομηχανικός σχεδιαστής σε ολόκληρη την Αμερική”.